Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kezdődjék hát a hét két meccsel

0 Komment

Ma hivatalosan is kezdetét veszi az eddigi legnagyobb szabású, felnőtt kézilabdatorna, amit a város eddig látott. Persze Cell-cup, meg minden, na de ez egyáltalán nem ugyanaz. Néhányunknak már tartanak az előkészületek egy ideje, és mivel az idő rohadt rövid volt mindenre a helyszín kijelölésétől kezdve, így elég sok segítőkész kéz elég sok munkája van már most is benne. És ez még csak ilyenebb lesz valószínűleg. Na de ez mind mindegy, csak azt vezettem volna ezzel kicsit fel, hogy nem feltétlen tudunk posztot dobni minden történésről hirtelen, hanem majd ahogy esik, úgy puffan alapon blogoskodunk kicsit ezen a rendezvényen.

Ide nekik az oroszlánt is

0 Komment

Mivel kedves szögedi pajtásunk, aki a tegnapi oroszlánszelidítést megénekelhetné, feltételezhetően valamelyik templomban kocsmaintézményben töltötte a meccs utáni afterpartyt - tette ezt nagyon helyesen, ugye -, megemlékezünk mi a történelmi sikerről (ez a bekezdés időközben baromira okafogyottá vált, de a technika valami miatt nem akar minket szeretni, most sikerült kitenni), ami nem azért történelmi, mert a dél-alföldiek először jutottak nyolcba, hiszen ilyen már volt, hanem mert két magyar csapat van a nyolc között, és ez akárhogy is nézzük, nagyon wtf. Hajtás után hajtás.

Nekünk nyolc

0 Komment

Kicsit megkésve ugyan, de megérkezett Töcök hangja is a tegnapi továbbjutásról, úgyhogy a holnapi sorsolás előtt kanyarodjunk kicsit vissza ehhez. Két magyar a nyolcban, rulez!

Boszorkánykonyha a spanyol fal mögött. Pastor valami olyat főzött, ami megakadt a Löwen torkán. Azt kijelenthetjük, hogy a két meccsen látottak alapján a jobbik csapat jutott a nyolc közé ebből a párharcból. Ekéztem a csapatot eleget, amikor lényegtelen meccseken nézhetetlen teljesítményt nyújtott. Ezt is meg kell tanulnunk, hogy a spanyol edzők beáldoznak mérkőzéseket a gyakorlás oltárán, azért, hogy később tökéleteset alkossanak. Bánom is én a vacak meccseket, ha a végén a tegnapihoz hasonló dolgok születnek. Csak a érdekesség miatt 5 spanyol edző van a BL nyolcban.

Szeretjük a spanyol edzők által támasztott kihívásokat

0 Komment

Nem terveztem külön posztot írni erről a tegnapiról, de mivel jócskán volt miről, hát mégis írok. Nyilván először leszögezném, hogy örülünk, Vincent, hiszen negyeddöntő csuhajja, de muszáj kicsit elmerengni az élet olyan csodálatos dolgain is, mint kedvenc sportágunk, a kézilabda. Érdekes, hogy _benitoval legtöbbször ellenpontot képviselünk az ilyen szituációkban, a montpellieri itthoni meccs után ő hőzöngött nekem a telefonba, én meg nem értettem, hogy mit hisztizik, de komolyan, most meg ő csitítgatott, miközben én tüzet okádtam. Így van ez nálunk, na, de kezdjük inkább ott, hogy tegnap.

Pick Szeged a küszöbnél

0 Komment

Töcök dobta elé az LAvalót.

Az elmúlt hét körének legnagyobb meglepetését okozta a Pick Szeged azzal, hogy otthonában 4 góllal verte a Löwent. Pastor kitalálta, a CSAPAT megcsinálta, Jacobsen meg a Löwen pedig alaposan benyelte. Tökéletes este volt az ott Mannheimben.

Komoly kézilabdaláz söpör végig ezekben a napokban a Dél-Alföldön, a szurkolók pedig nem igazán szeretnének a bódulatból felébredni. A Pick-játékosok melójának második része még hátravan, be kell dobni a saját maguk által kidolgozott helyzet ziccerét.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia