Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nekünk nyolc

0 Komment

Kicsit megkésve ugyan, de megérkezett Töcök hangja is a tegnapi továbbjutásról, úgyhogy a holnapi sorsolás előtt kanyarodjunk kicsit vissza ehhez. Két magyar a nyolcban, rulez!

Boszorkánykonyha a spanyol fal mögött. Pastor valami olyat főzött, ami megakadt a Löwen torkán. Azt kijelenthetjük, hogy a két meccsen látottak alapján a jobbik csapat jutott a nyolc közé ebből a párharcból. Ekéztem a csapatot eleget, amikor lényegtelen meccseken nézhetetlen teljesítményt nyújtott. Ezt is meg kell tanulnunk, hogy a spanyol edzők beáldoznak mérkőzéseket a gyakorlás oltárán, azért, hogy később tökéleteset alkossanak. Bánom is én a vacak meccseket, ha a végén a tegnapihoz hasonló dolgok születnek. Csak a érdekesség miatt 5 spanyol edző van a BL nyolcban.

Déjá vu by Töcök

0 Komment

A Löwen játékosai idegen civilizáció energiáit vélték felfedezni, miközben a Pick Szeged végiggyalogolt rajtuk Manheinben.

Mindent, amit eddig gondoltunk a kézilabdáról tegyük el egy mély szekrénybe, amikor Pick-meccset nézünk, ugyanis semmilyen szabályszerűség, adott forma stb… nem érvényes a Pastor-csapatra.

Sápadt tokok otthonában

0 Komment

Próbálom feldolgozni, hogy az első örömömből feltörő posztomat megzabálta az új admin, de elég nehezen megy, na. Eközben próbálom nyilván felidézni az eredetileg leírt gondolataimat is, úgyhogy elég nagy a dübörgés és a para most az agyamban. Nagyjából a harmada jött vissza, az meg valahogy úgy volt, hogy:

Nordhedge - Szomorú szombat

0 Komment

Az éppen hogy félházas SAP-ban jó német szokáshoz híven természetesen a Holdra szólt a vendégszektoros jegy, ami nyilván több szempontból sem szerencsés nekünk, vendégeknek. Mivel szurkolni akartam, így felmentem, de szemüveget nem vittem, tehát elég megerőltető volt a meccs követése. Másrészt ha abból a kb. kétszáz magyarból szurkolt volna még húsz, talán le is hallatszik a hangunk, de hát azt már megszoktam, hogy nem mindenki szurkoló, így senkit nem molesztáltunk a végsőkig, hogy szurkoljon. Azoknak viszont köszönjük, akik odajöttek kiabálni, így legalább valami volt. Azt mondjuk megmondom, hogy életemben ennyi dudát összesen nem fújtam, mint egy meccsen most, volt olyan gondolatom, hogy mindjárt elájulok, de aztán megúsztam valahogy.

A védelmek csatáját is megvívtuk

0 Komment

Tegnap sok dolog kiderült számunkra, például hogy két pumpa és hét ember egy és negyedórás melója kell négyszáz lufi felfújásához és telepítéséhez, hogy hátrányból is tudunk fordítani, hogy Nagy Laci az Nagy Laci, hogy Ilic minimum egy félisten és hogy kurva jó csapat ez a Löwen. Meg hogy késő este is tud szurkolni egy rendes szurkoló.

«
12

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia

Legfrissebb bejegyzések