Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Talant és csapata, meg a szubjektív erősorrend

0 Komment

A szövetségi kapitány és segítői

Kicsit elkanyarodnék a KP-tól egy bekezdés erejéig a válogatottra, ha nem baj, külön posztot most nem tudok írni róla, amúgy is elmondott már mindenki mindent, szóval annyi, hogy nekem a tegnap bejelentett Dujshebaev - Sótonyi duó +Bartók (így már trió) a magyar válogatott élére kifejezetten jónak tűnik, el sem hiszem, hogy ez van.

A védelmek csatáját is megvívtuk

0 Komment

Tegnap sok dolog kiderült számunkra, például hogy két pumpa és hét ember egy és negyedórás melója kell négyszáz lufi felfújásához és telepítéséhez, hogy hátrányból is tudunk fordítani, hogy Nagy Laci az Nagy Laci, hogy Ilic minimum egy félisten és hogy kurva jó csapat ez a Löwen. Meg hogy késő este is tud szurkolni egy rendes szurkoló.

Két igazi challenge

0 Komment

Egy egyértelmű és egy reményeink szerinti csoportrangadó előtt állunk magyar szívvel, az egyik háttere a Veszprém Aréna, a másiké pedig Kielce lesz. Nagyon bízom benne, hogy visszanézve is így látjuk majd - mármint hogy tényleg csoportrangadók voltak ezek - mert akkor az azt jelenti, hogy nem hagyta magát földbe döngölni lengyel kispajtásainál a Szeged. Időrendi sorrendben nézzük meg, hogy mit is várunk ezeken a meccseken.

Az egyik sima megvan

0 Komment

Felemás félidőkkel, hullámzó támadó- és védekezőjátékkal mutatkozott be a Veszprém Csehovban, ez pedig elég volt egy simára. Harminc percig csak nyomoztuk hátul az orosz támadásokat, aztán pontosan tíz perc harapásra volt szükség ahhoz, hogy eldőljön a meccs, majd jöttek a kötelező cserék, akik ezt a fölényt okosan, taktikusan megtartották, és bár sok hibát követtek el, ez igazából nem veszélyeztette az eredmény alakulását.

Öt góllal nyert tehát a nyitányon a Veszprém, ahol bár rengeteg gólt kapott, ezzel mégis történelme első csehovi győzelmét abszolválta. Több remek egyéni teljesítmény, minimál védekezés = 2 bazi fontos pont. Nem lesz egyszerű dolga senkinek Oroszban, van egy olyan érzésem, hogy fogunk még nagyon örülni ennek a viszonylag simának mindannyian.

Egyértelmű a cél: meg kell nyerni ezt!

0 Komment

A legkiegyensúlyozottabb csoport talán vitán felül a cé ebben az évadban, ami mellékesen eléggé hajaz a tavaly A-ra Veszprém, Löwen, Celje viszonylatban, csak most még ki is egészült három másik kemény dióval. Látatlanban magam is inkább egy kemény csoportra szavaztam, és bár benne van az idegenbeli bukta most két városban is nálam, ettől függetlenül a hosszútávú érdekeinket bizony ez szolgálja.

Gatyát felkötni, szombaton indul az igazi szezonunk Moszkvában, csütörtökön reggel elindul a csapat, addig meg már csak egy Füred vs Szeged meccs lesz meg egy Löwen vs Göppingen, szóval tényleg mindjárt BL!

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia