Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért vagyunk jobbak, mint ez a Vardar?

0 Komment

Most, hogy kényszerből adódóan annyi szabadidő szakadt rám, mint utoljára a nyári szüneteken általánosban, és mivel ráadásul mindezt pihenőhelyzetben kell eltöltenem, gondoltam rámászok a témára, és megtekintem mindenféle ellen ellen ezt a Vardart. Így esett, hogy megnéztem az összes idei fellelhető meccsüket illetve meccsrészleteiket. Ezen felbuzdulva pedig írok egy posztot elibe. Ez lenne az itt, lejjebb.

Hogy tavaly óta miben, kikkel és hogyan erősödtek, azt már itt nagyjából letisztáztuk ugye, most inkább azon morfondíroznék egy keveset, hogy mi kell ellenük egy fényes győzelemhez. És mit nem szabadna csinálnunk semmiképpen sem. Mert hogy olyan is van természetesen.

Valahogyan csak szurkolni kéne!

0 Komment

Ezekkel a nemzetközi porondon behúzott magyar kupagyőzelmekkel egyszerűen repül az idő, nem? Ugye? Hogy itt lett ez a hét, nahát, de jó. A jegymizéria szokás szerint zajlott annyi különbséggel, hogy most jót úgysem tudott olna kitalálni senki, mert 500 jegyet igazságosan elosztani nem lehet ezrek között, így azok jártak jobban, akik időben elkezdték szervezni a kölni túrát a klubtól függetlenül.

Bajnokcsapat, bajnokcsapat!

0 Komment

....nagyon sok van. Olyan mint a Fotex Veszprém, az csak egy van.

Izzik a csarnok, itt a magyar BAJNOK! Bocs, de csak ilyenek jutnak most eszembe...

Konstatálhatjuk tehát, hogy az Idei Nagy Szegedi Tsoda elmaradt, otthon is csak egy félidőt bírt a Szeged az ezennel bajnokságot nyert MKB-MVM Veszprém ellen. Szép volt fiúk, szép volt fiúk!

Ez AZ a Szeged, amelyik jövőre beéri a Veszprémet?

0 Komment

Vagy még nem? Majd csak jövőre? Vagy hogy is van ez, kedves szögedi illetékesek, mi lesz ezzel az lassan három évvel ezelőtti ígérettel? Hogy majd Csányi hátterével, meg minden? Vagy most még nem ér ilyet kérdezni? Na mindegy, tényleg nem most van itt a számadás ideje, még ha már számolom is addig a perceket.

Bajnoki döntő van!

0 Komment

Amikor azon a csodálatos szombaton bejutottunk a Final Fourba nem volt nálam boldogabb ember ezen a planétán. Mostanra már biztos van. Sok is. Ahogyan az várható volt, elkezdődött a jegymizéria. Erről majd bővebben később, most lassan bajnoki döntő van. Ugye milyen fura, ahogy így szerda és vasárnap este majdnem hogy csak elsikkad? Na mindegy.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia