Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezen is túl vagyunk

0 Komment

Páratlan hangulat, kemény védekezés, több felállás gyakorlása. Ezt a kombót rendelte Csillics a vasárnap esti Veszprém-Celjére és akár nagyon szomorú is lehetne. Gyenge meccsen, gyenge játékkal vertük a szlovéneket, amivel viszont csoportelsők vagyunk. Február közepén pedig nekünk nem kell ennél több, jól játszani ráérünk májusban is.

Kemény hatosfal a mai győzelem záloga

0 Komment

Kell már nekünk a BL, mint földnek a gányé, szétuncsiztuk magunkat november vége óta, szóval jól esne legalább egy szoros félidő ma, ha kérhetem, csak hogy visszatérjen belénk az élet.

Decemberben a női Eb, januárban ffi vébé, azóta pedig a SEHA és a Füred EHF-kupája borzolta az idegeinket, szeretnénk végre igazi handball-t az arcunkba. Ugyanis pont mióta beleírtam egy cikkbe, hogy mennyivel jobb a balkáni liga, mert nincsenek előre lefutott meccsek, nincsenek elveszett labdák, bla-bla-bla, pont azóta csak tingilangi meccsek jutottak, olyanok, amik kb. megfelelnek a magyar bajnokságnak. De mindegy, lassan az is jön vissza, viszont ma érkezik a Celje a Veszprém Arénába.

Imádunk Celjébe menni(?/!)

0 Komment

Imádunk Celjébe menni, mert a saját arénánkba megyünk. Azért is imádunk Celjébe menni, mert szeretnek minket a szlovén cimbik. És amiatt is imádunk celjébe menni, mert egy jó kis csapat az övék, ami mindig tisztán, de mégis teljes erőből JÁTSZIK (így, csupa nagybetűvel) ellenünk. És legfőképp azért imádunk Celjébe menni, mert a végén (majdnem) mindig mi nyerünk.

Ilyen a jó vendéglátó, nemde?

Éppen rázódik össze a mezőny

0 Komment

Épp hogy csak elkezdődött, máris három forduló lement a legfaszipántosabb sorozat idei szezonjából, és mivel hét közepe van, jövünk a KP-val. Azt már ennyiből is megállapíthatjuk, hogy a tavalyihoz képest még összébb rázódott a mezőny, jók a meccsek, vannak meglepik dögivel, szeretjük nézni, na. Hú, és a hétvégén már a nők is jönnek, szóval torlódásra felkészülni, mondjuk ami személy szerint engem legjobban érdekel, az a szombati celjei túra természetesen.

Egyértelmű a cél: meg kell nyerni ezt!

0 Komment

A legkiegyensúlyozottabb csoport talán vitán felül a cé ebben az évadban, ami mellékesen eléggé hajaz a tavaly A-ra Veszprém, Löwen, Celje viszonylatban, csak most még ki is egészült három másik kemény dióval. Látatlanban magam is inkább egy kemény csoportra szavaztam, és bár benne van az idegenbeli bukta most két városban is nálam, ettől függetlenül a hosszútávú érdekeinket bizony ez szolgálja.

Gatyát felkötni, szombaton indul az igazi szezonunk Moszkvában, csütörtökön reggel elindul a csapat, addig meg már csak egy Füred vs Szeged meccs lesz meg egy Löwen vs Göppingen, szóval tényleg mindjárt BL!

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia