Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Női BL-forduló 2.0

0 Komment

Az első fordulót túlélve nézzük, hogy mi is várható a hétvégén. Mivel női kézilabda, ezért sosem tudni, hogy mit hoz a következő forduló. Az eddig látottak alapján, megpróbáljuk körbelőni a mezőny végső sorrendjét.

A balszél diadala

0 Komment

Rettenetes első negyedóra után védekezést, hozzáállást váltva végül is sima győri nyitányunk volt. A Lokomotiva Zagreb - amelyről a sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy akkora szarban vannak pénzügyileg, hogy lehet, hogy a csoportkört sem tudják befejezni - jó negyed órán keresztül ráncigálta az oroszlán bajszát, de erre az csak felébredt, és feljavuló védekezéssel, néhány kiemelkedő támadóteljesítménnyel gond nélkül húzta be a csoport leggyengébbje elleni kötelezőt. Hajtás után elmélkedünk picit. Képekkel frissítve, képek a klubtól.

A tripla-tripla projekt

0 Komment

Némi - vagyis nem is annyira némi - hallgatás után újra a fedélzeten. Annyira semmi érdemleges nem történt női vonalon a BL-döntő óta, hogy nem nagyon volt mit írni. Igaz, volt közben egy BL-selejtező, de arról annyian annyi bőrt lehúztak, hogy mi úgy éreztük, tökéletesen elég, amit írtunk róla. Ezzel nem is kívánunk a továbbiakban foglalkozni, nézzük inkább, mi vár ránk májusig, lesz majd KP is, de csak az első forduló után, szóval újra aktivitás van. Start pénteken, mindjárt két meccsel. A nagy kérdés, hogy BL-triplázik-e az ETO, ha igen, a harmadik tripla néz ki egymás után. Hajtás után ránézünk minden idők leggyengébb női BL-mezőnyére.

Gyomorbántalmaim vannak

0 Komment

Kicsit most hánynék, ha nem baj és nem is csak azért, mert tegnap későn feküdtem le enyhén spiccesen a dögunalmas argentin továbbjutás ellenére, hanem mert az IHF elképesztő diktatúrájától háborog a hasam.

Pedig még aludtam is rá párat (nyilván nem a tegnap estére), de továbbra sem hagy nyugodni a sztori, főleg mert látom, hogy ha még meg is kapargatjuk a felszínét kicsit, akkor kibuggyan az a visszavonhatatlanul elromlott valami, ami a szemünk láttára történik ezzel a sportággal. Is. Némi morfondírozás következik a németek világbajnoki szabadkártyájáról Katarba.

Vagy hogyan is hívjam.

Soha rosszabbat

0 Komment

Kicsit szokatlan volt ugyan ez az időpont, az elmúlt rengeteg évben már annyira elszoktunk attól, hogy péntek délután _akármilyen kézilabdás történés is legyen, hogy most sem tudtuk megoldani, hogy lássuk élőben. Na mindegy, utólag is tudunk okosakat mondani, természetesen.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia