Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Best draw ever (kivétel a Szeged)

0 Komment

Olyan párosítások lettek, hogy égnek áll a hajam, de most komolyan. A Szeged sajnos beszopta a Löwent, és nincs is túl sok jó hírünk ezzel kapcsolatban, de ki tudja. Ráadásul abból a szempontból sem örülünk ennek, hogy ezzel megint lehet takarózni, hiszen a Löwentől kikapni nem újság Európában. Úgyhogy ez nem jó, nagyon nem.

De a többi hibátlan. Hogy miért?

Akármi lehet

0 Komment

Meló és bölcsi után hirtelen felindulásból lepörgettük a sorsolást, amit gyermekteleneknek és fantáziából felmentetteknek nagyjából úgy kell elképzelniük, hogy: "cicám, jössz velem sorsolni? Aha, micsinálni? Sorsolni. De ki fog sorsolni, én? Te hát. De tudok? Persze, majd segítek. Aha, csak még játszok apával, jóóó?"

Soha rosszabbat

0 Komment

Kicsit szokatlan volt ugyan ez az időpont, az elmúlt rengeteg évben már annyira elszoktunk attól, hogy péntek délután _akármilyen kézilabdás történés is legyen, hogy most sem tudtuk megoldani, hogy lássuk élőben. Na mindegy, utólag is tudunk okosakat mondani, természetesen.

BL és vébé, ezek mennek jelenleg

0 Komment

Zajlik az élet, ma 18.00-tól BL-sorsolás, tegnap lefixálódott a SEHA mezőnye (a szlovénok kimaradásával ugye) és a Fradi is megkapta a selejtezős beosztását a BL-re. Vasárnap startol a Nagy Laci tábor, szombaton a női junior vébé Horvátországban, mindez egy remekbeszabott foci vébé közepette, szóval tényleg csak kapkodjuk a fejünket.

Azt hiszem kijelenthetjük, hogy idén elmarad az ubiszezon, mert nyilván nem minden részletre kiterjedően, de kicsit tervezgetünk figyelni majd a fiatalokra, szóval még július végén is lesz komoly, kézis esemény: a jr. fiúk ausztriai Eb-je. Erről majd akkor kicsit bővebben.

Tehát ez egy olyan mindenbe belekapunk kicsit, hogy legyen miről csámcsogni típusú poszt lesz, de néha kell az ilyen.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia

Legfrissebb bejegyzések