Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Katar képekben I.

0 Komment

Mivel van Katarban beépített emberünk, aki szerencsére szorgosan küldözgeti a képekkel ellátott információkat, gondoltam itt az ideje egy posztnak erről a rendezvényről.

Varju Veronika nevét már ismerhetitek, ha olvastok mindenfélét a sportban, az ő meglátásait foglalom össze a vébé rendezésével, színhelyével, hátterével kapcsolatban. Ő most éppen az IHF programjában vesz rész, mint önkétes, gyakran szokta választani ezt a fajta megoldást világversenyek esetében, hiszen tanulmányait ilyen irányba folytatja éppen, szóval ez neki mindig igazi win-win helyzet. Rengeteg dolgozik persze, de kanyarít időt arra is, hogy informáljon bennünket arról, hogy mi történik ott éppen. Fényképes riportszerűség következik tőle.

Gyomorbántalmaim vannak

0 Komment

Kicsit most hánynék, ha nem baj és nem is csak azért, mert tegnap későn feküdtem le enyhén spiccesen a dögunalmas argentin továbbjutás ellenére, hanem mert az IHF elképesztő diktatúrájától háborog a hasam.

Pedig még aludtam is rá párat (nyilván nem a tegnap estére), de továbbra sem hagy nyugodni a sztori, főleg mert látom, hogy ha még meg is kapargatjuk a felszínét kicsit, akkor kibuggyan az a visszavonhatatlanul elromlott valami, ami a szemünk láttára történik ezzel a sportággal. Is. Némi morfondírozás következik a németek világbajnoki szabadkártyájáról Katarba.

Vagy hogyan is hívjam.

Hat meccs nyitott még

0 Komment

Az odavágók után valami azt súgja, hogy muszáj foglalkoznunk kicsit az egésszel is, nem csak a magyar vs szlovénnel. Európából már kinn van a spanyol, a francia, a horvát és a dán válogatott ugye, a többiek selejtezőjének play-off-ja pedig ma és holnap dől el. A csapatok az elsőkön jellemzően nem döntötték el a meccseket, de azért a papír sok esetben nem hazudik ugye. Ki kit vár Katarba? Tippeket kérek! Zárójelben az első meccs eredménye.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia

Legfrissebb bejegyzések