Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elbízni biztos nem fogjuk magunkat

0 Komment

Azt hozta a PSG amit vártunk. Így indult legalábbis, és nagyon kevésen múlt, hogy nem ez lett a vége. Volt bennünk egy kis félsz az elején, de hamar kiderült, megint nem ez lesz az a meccs, ahol a PSG összeáll. Úgyhogy játszhattuk a játékunkat, teljesen kontrollálva a franciákat. Ez annyira működött is, hogy amikor igazán csúcsra járattuk magunkat, akkor be is fejeztük a meccset. Ahelyett, hogy lezártuk volna.

Cseppet sem elégedetlen, de kicsit azért morgolódós poszt, hajtás után.

NordHedge - Szajna-partján mindenki cigány 

0 Komment

Komolyan nem vágom, hogy ezekből a szerencsétlen franciákból hogyan lehet a világ, de mindenképpen Európa egyik vezető hatalma. Az összes, amelyikkel találkoztam ma, konkrétan életképtelennek tűnt. Komolyan, nem viccelek, egyszerűen csoda, hogy enni, inni, aludni tudnak, pedig valószínűnek tűnik, mert hát itt vannak, élnek és virulnak. Fingom nincs, hogy hogyan.

Jackpot: Pick Szeged

0 Komment

A szegedi nóta kapcsán Töcök húzza az elévalót, hajrá mogyorók!

A Pick Szeged nyerő szériában van. A zebrák elleni meccs előtt csak két dolog biztos: egyrészt totálisan megtelik az újszegedi aréna, másrészt a Picknek pont semmi veszítenivalója nincs ezen a meccsen. Az elmúlt időszak tényei alapján inkább a németeknek kell izgulniuk kicsit a napfényes kirándulás előtt. Persze nem fognak, mert vér profik, meg aztán az idei BL-kiírás egyik favoritja a Kiel, szerintem a Barca mögött a második a listán.

NordHedge - Párizsi fények, már tényleg

0 Komment

Ha tegnap nem említettem volna elégszer: Párizs kocsival nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, de tényleg ELKÉPESZTŐEN messze van. Tudom, hogy korábban párszor mondtam már ilyen soha szócskával kezdődőeket, de legalább tartom is őket, nagybuszon például Plock óta nem ültem. Na most is lesz egy ilyen: soha többet nem megyek közúton csak meccsre, ha a helyszín messzebb van, mint 1111 km. Mert nem.

Átlövők nélkül továbbra sem

0 Komment

20 percig, egész pontosan Pytlick első időkéréséig lehetett bizakodni. Martín meglepetésekkel készült, amik működtek is, aztán a dán úriember egy perc alatt elmondta, amit el kellett mondani, és a meccs következő 40 perce sajnos tökéletes érdektelenségbe fulladt. Hajtás után megpróbálunk okosak lenni, de nem fog menni - meg amúgy sem vagyunk azok, ugye.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia