Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért vagyunk jobbak, mint ez a Vardar?

0 Komment

Most, hogy kényszerből adódóan annyi szabadidő szakadt rám, mint utoljára a nyári szüneteken általánosban, és mivel ráadásul mindezt pihenőhelyzetben kell eltöltenem, gondoltam rámászok a témára, és megtekintem mindenféle ellen ellen ezt a Vardart. Így esett, hogy megnéztem az összes idei fellelhető meccsüket illetve meccsrészleteiket. Ezen felbuzdulva pedig írok egy posztot elibe. Ez lenne az itt, lejjebb.

Hogy tavaly óta miben, kikkel és hogyan erősödtek, azt már itt nagyjából letisztáztuk ugye, most inkább azon morfondíroznék egy keveset, hogy mi kell ellenük egy fényes győzelemhez. És mit nem szabadna csinálnunk semmiképpen sem. Mert hogy olyan is van természetesen.

Welcome here, everybody! Jók leszünk nagyon

0 Komment

Most, hogy kiderült, nem csak a filmek miatt fogunk PRO4-et nézni időnként, meg a hétmeteres is már régen bemutatta a jövés-menést az idei Veszprémnél, ráadásul szerdán már fellépése is lesz a csapatnak a Szeged által nemrég kétszer elagyabugyált szerb Vojvodina otthonában, gondoltam megnézzük mi is az újoncokat, tépelődünk rajtuk egy keveset. Kitérünk ilyenekre, hogy örülünk-e, hogy mit várunk tőlük, hogy milyen feladatra lettek hozva, hogy azt teljesíteni tudják-e. Meg amúgy is volt egy posztkezdeményem, ami nem kellett egy másik helyre, kidobni meg nem volt kedvem, így kibővítve szépen felhasználom, na. Aztán elmegyek nyaralni.

Soha rosszabbat

0 Komment

Kicsit szokatlan volt ugyan ez az időpont, az elmúlt rengeteg évben már annyira elszoktunk attól, hogy péntek délután _akármilyen kézilabdás történés is legyen, hogy most sem tudtuk megoldani, hogy lássuk élőben. Na mindegy, utólag is tudunk okosakat mondani, természetesen.

BL és vébé, ezek mennek jelenleg

0 Komment

Zajlik az élet, ma 18.00-tól BL-sorsolás, tegnap lefixálódott a SEHA mezőnye (a szlovénok kimaradásával ugye) és a Fradi is megkapta a selejtezős beosztását a BL-re. Vasárnap startol a Nagy Laci tábor, szombaton a női junior vébé Horvátországban, mindez egy remekbeszabott foci vébé közepette, szóval tényleg csak kapkodjuk a fejünket.

Azt hiszem kijelenthetjük, hogy idén elmarad az ubiszezon, mert nyilván nem minden részletre kiterjedően, de kicsit tervezgetünk figyelni majd a fiatalokra, szóval még július végén is lesz komoly, kézis esemény: a jr. fiúk ausztriai Eb-je. Erről majd akkor kicsit bővebben.

Tehát ez egy olyan mindenbe belekapunk kicsit, hogy legyen miről csámcsogni típusú poszt lesz, de néha kell az ilyen.

Hajtsd meg, Vili!

0 Komment

Válogatott hét van, tudjuk igen, azt is kellene meg lehetne is cincálgatni, de amikor ilyen remek vendégposztok érkeznek, akkor megállunk egy pillanatra, hogy visszatekintsünk a múlt hétvégére és az elmúlt évekre. Gyurák, a veszprémi vezérszurkoló kapta el Uros Vilovszkit néhány kérdésre, fogadjátok szeretettel!

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia