Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyerni, amennyivel csak lehet

0 Komment

Kulcsjátékosai nélkül ugyan könnyűnek bizonyult Veszprémben ez a Metalurg, ám mi mégis hálásak, egyúttal elégedettek is vagyunk. Hogy miért? Hát mert a kék Szkopje mégsem Balmazújváros, és mivel nem az, ezért az egész meccs faszipántos BL-hangulatban telt úgy, hogy mindenki pörgött a maximumon, de tényleg. Nem győzőm hangsúlyozni, hogy ez a látszólag nem számottevő tényező mennyire fontos. Mert nagyon.

Főleg, hogy még mindig vannak olyan hangok, amelyek nem biztosak benne, hogy a magyar bajnoskág ellenében mennyit is ér nekünk a SEHA-liga.

A szkopjei altatás új szintre lépett

0 Komment

Árpád múltkori zseniálisan álszerény nyilatkozata után most Cervar is megpróbákozott ezzel a taktikával. De mi nem hagyjuk magunkat.

A keddi sétagalopp után szombaton tehát ismét egy szkopjei csapat, mégpedig a jelenlegi bajnok: az RK Metalurg látogat a Veszprém Arénába. Azzal annyira most ne foglalkozzunk, hogy még sosem nyertünk ellenük, hiszen az örökmérlegünk kimerül egy januári szkopjei felkészülési meccsben. Ettől függetlenül való igaz, a statisztika is megmondhatja, eddig ők a jobbak.

Kíváncsian várom, hogy a macedón város kékebbik feléből szurkolók merészkednek-e majd ide a katlanba, én őszintén hittem, hogy jönnek a Vardarral is, de nem jöttek, szóval kicsit csalódott vagyok, na. Teljesen abban a hitben voltam, hogy a macedónok márpedig utaznak is, nem csak otthon szurkolnak olyan faszán. Bezzeg Svédbe el tudtak menni anno az olimpiai selejtezőtornára a válogatottal.

Na mindegy, majd akkor megyünk mi Szkopjéba.

Építkezzünk!

0 Komment

A liga rangadója után ma egy sokkal mérsékeltebb érdeklődést generáló csapat érkezik Veszprémbe, ők tulajdonképpen a horvát Szeged (bocs, hehe), a Zágráb mögötti örök ezüst tulajdonosa: a nekcsei rukomet klub, a Nexe.

Nyilván nem ez a meccs és nem ez az ellenfél a legvonzóbb ebben a ligában, viszont Mirko legalább a honfitársai ellen tud idén először bizonyítani. Remélem zökkenőmentes lesz a sérülése utáni első beugrása. Neki külön hajrá mára!

Az alapszakasz eldőlt?

0 Komment

Meglepően kevés vendégszurkoló érkezett Szkopjéből, lehet focimeccs volt a városban vagy mittudomén, érdekes mindenesetre, én többre számítottam. Legalább egy-két kocsinyira, főleg ha figyelembe vesszük, hogy ez tulajdonképpen az alapszakasz egyik fő meccse volt ebben a ligában, szombaton volt, nem hétköznapon, annyira nagyon nincs is messze, szóval na. Érdekes.

Persze lehet ők tudták azt, amit mi csak remélhettünk előre: hogy könnyedén nyer a hazai csapat, különösebb erőlködés nélkül.

Csináljunk egy kis Balkánt, hogy ne unatkozzanak!

0 Komment

Azt tehát már itt kiveséztük, hogy a Vardar mire képes, de szedjük csak össze gyorsan, hogy mi mit tehetünk egy fényes győzelem érdekében ma!

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia