Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Na jó, legyen akkor kék az ég Pécs felett, ok?

0 Komment

Bár továbbra is azon tűnődöm, hogy vajon milyen szokott lenni még azon kívül? Meg azon, hogy nekem aztán mindegy, ha mindenki az égen Superman jelmezt is ölt vasárnap, csak a lelátók maradjanak pirosak. Ezt üzenném a furcsa szlogenek városába és Csapszinak külön, hogy nem érdemes buszt indítania, hiszen említettem már, hogy a statisztikák azt mutatják, gyakrabban marad 5-ön belül a csapata, ha nem jönnek annyian.

Ismerős jön Szegedre!

0 Komment

Töcöké a feladat, hogy Puljezevic Nenadot az országban üdvözölje, az én szavaim ez ügyben - valahogy úgy érzem - nem volnának őszinték, hehe. Innentől ő:

Bocs, de nem fogom leírni folyton a Mol nevét elé, mert baromi hosszú, szóval régi ismerős jön szombaton a Pick Szegedhez: a svájci Kadetten Scaffhausen. Évek óta Fortuna közös csoportba dob velük, a BL-ben igazán kellemetlen ellenfél a Kadetten.

Ez Veszprém!

0 Komment

Nos igen, a kronológia néhol hibázik, a kép sem mindig full HD, de ami a lényeg, az a felvételeken jól látszódik: hogy Kölnben két vesztett meccs után sem volt szomorú veszprémi a múlt hétvégén. Spontán szurkolás és irányított, utcán vagy az Arénában, tök mindegy. Ez van, ez Veszprém.


Köszönjük a részvételt, jövőre veletek ugyanitt!

(De)

FF4, avagy Flensburg Final 4

0 Komment

Közhelyszótárból ugyan nem állok túl jól, de puhlsanyisan, három mondatban: a Final4 KP büszke utolsó helyezettje a kétszeres BL ezüstérmes SG Flensburg-Handewitt. Ljubomir Vranjes igazán sztármentes, ámde pofás és masszív csapatot épített az elmúlt három évben, ami néhány rutinosabb arc mellett alapvetően fiatal, északi tehetségekre épít, de azért, hogy Vranjes délkelet-európai vére is megnyugodjon, a kiegészítő szerepekben találunk néhány szerb-horvát légióst is. És a Flensburg legnagyobb erősítése így a szezon végére az, hogy a Final4-ra minden sérültjük felépült.

Részletesebb bemutatóért kérem, kattintson a ">> a poszt folytatódik" gombra, köszönjük!

Papíron nehéz fogást találni ezen a Barcelonán

0 Komment

Írjunk, írjunk, hogy legyen posztunk, igaz? Ez már KÖLN hete, nincs lazsa.

A felvezetés részeként jövünk a csapatbemutatós posztokkal, no nem mintha itt már akárkit is be kéne mutatni a világnak, de hát muszáj indulásig lefoglalnunk magunkat.

Készülünk a hétvégére még rengeteg más dologgal is, lesz különböző Kölnbe utazásokat dokumentáló poszt, bár az lehet csak fészbúkon, lesznek helyszínről hangulatvideók, csomó minden tényleg, de most kezdjük az elején: nézzük, idén mit is tud ez a Barcelona?

«
12

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia