AJÁNLÓ
 
16:09
2014. 05. 26.
Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb,...
A bejegyzés folyatódik
 
16:09
2014. 05. 26.
Továbbra is kék az ég, főleg Szeged felett, még mindig csodálatosan kék az uszoda az újszegedi...
A bejegyzés folyatódik
 
16:09
2014. 05. 26.
Azon röhögök, hogy múlt vasárnap hogyan esküdöztem, fogadkoztam, hogy még egyszer tuti nem...
A bejegyzés folyatódik
 
16:09
2014. 05. 26.
Na jó, most már bevallom, nem volt teljesen őszinte a mosolyom a félidőben és a nyugalmat...
A bejegyzés folyatódik
 
16:09
2014. 05. 26.
Azt javaslom, ezeccer tekintsünk el az udvariassági köröktől, mert az a múlt heti hat gól...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Valahogyan csak szurkolni kéne!

0 Komment

Ezekkel a nemzetközi porondon behúzott magyar kupagyőzelmekkel egyszerűen repül az idő, nem? Ugye? Hogy itt lett ez a hét, nahát, de jó. A jegymizéria szokás szerint zajlott annyi különbséggel, hogy most jót úgysem tudott olna kitalálni senki, mert 500 jegyet igazságosan elosztani nem lehet ezrek között, így azok jártak jobban, akik időben elkezdték szervezni a kölni túrát a klubtól függetlenül. 

Persze elképesztő árakon lehetett 60 eurós jegyhez jutni, de legyen ez a tanulópénz mindenkinek, és most ahelyett, hogy boncolgatjuk tovább az amúgy már többszörösen szétcincált jegyelosztást, inkább arra kérjük az illetékeseket, hogy ha úgy tervezzük a jövőben, hogy kijutunk még néhányszor Kölnbe, akkor már most próbáljunk meg limitet emeltetni az EHF elnevezésű, uzsorát pártoló intézménnyel. Csak annyi kellene, hogy amelyik klub igényli, hadd kérjen több jegyet. Szerintem mi igényelnénk az eredetileg kiutalt 2000-et. Pont. 

Ez most csak egy ilyen tapogatózós, felvezetgetős, ami eszünkbe jut, azt beleírjuk típusú poszt, és máris beugrott egy fontos dolog. Tavaly is helyszínen járt szerzőtársunk elmondása alapján a felső karéj annyira nem lesz szigorúan felügyelve. Amit ebből ki akarnék hozni az az, hogy valahol márpedig ki kellene alakítani egy kiabálós szurkolókat összegyűjtő gócpontot. Állítólag tavaly a Kielce szurkolói is csoportosulhattak ott fenn a Holdon, ha mi is megtennénk, talán megpróbálhatnánk valami hangulatot varázsolni abba a hodályba bele. Amennyiben erre volna igény, kezdjük el összeszervezni, ki kellene találni, hogy hol leszünk a legtöbben jegytulajdonlás szempontjából, és eldönteni, hogy hol legyen a központ. Sok időnk már nincs rá. 

A másik dolog, ami rögtön eszembe jut az az, hogy amennyiben vannak csonka utazással rendelkező tanácstalanok (ezt úgy értem, hogy van jegye, de nincs helye semmilyen autóban, vagy pont fordítva, ketten mennek egy autóval, szívesen vennének utazópajtásokat) azok vagy a fészbúkon vagy itt kommentben kezdjék el beírogatni a nyűgüket. Megpróbáljuk összeszervezni valakivel.

Szurkolói Guidét állított ki az EHF, ezt érdemes elolvasni, nehogy kellemetlenül érintse a gázdudatulajdonost, ha belépéskor elveszik a műszerét. 

Telekomos kivetítő az Aréna előtt, Budapesten kb. 50 fő mehet a Lövőház utca 18. szám alatti Cooltour Bar-ba közös szurkolásra, ennyi mára a közszolgálat. 

Akármi van, küldjétek, írjátok!

Fogjunk össze, hadd hallatszódjon hétvégén az É-PÍ-TŐK, É-PÍ-TŐK Köln utcáin és a Lanxess Arénában!


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia