AJÁNLÓ
 
09:20
2014. 05. 12.
Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb,...
A bejegyzés folyatódik
 
09:20
2014. 05. 12.
Továbbra is kék az ég, főleg Szeged felett, még mindig csodálatosan kék az uszoda az újszegedi...
A bejegyzés folyatódik
 
09:20
2014. 05. 12.
Azon röhögök, hogy múlt vasárnap hogyan esküdöztem, fogadkoztam, hogy még egyszer tuti nem...
A bejegyzés folyatódik
 
09:20
2014. 05. 12.
Na jó, most már bevallom, nem volt teljesen őszinte a mosolyom a félidőben és a nyugalmat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:20
2014. 05. 12.
Azt javaslom, ezeccer tekintsünk el az udvariassági köröktől, mert az a múlt heti hat gól...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bajnokcsapat, bajnokcsapat!

0 Komment

....nagyon sok van. Olyan mint a Fotex Veszprém, az csak egy van. 

Izzik a csarnok, itt a magyar BAJNOK! Bocs, de csak ilyenek jutnak most eszembe...

Konstatálhatjuk tehát, hogy az Idei Nagy Szegedi Tsoda elmaradt, otthon is csak egy félidőt bírt a Szeged az ezennel bajnokságot nyert MKB-MVM Veszprém ellen. Szép volt fiúk, szép volt fiúk!

A meccs nagyjából úgy kezdődött, ahogy az várni lehetett, Roló lehúzta a redőnyt, és ezzel meccsben is tartotta övéit az első félidőben. A kellő harciasságot viszont csak Feci arcán fedeztük fel, akinek innen jár egy nagy taps, szépen átmentette szerdai formáját a bajnoki döntő második meccsére. A 10. perc környékén Feci vs Veszprém volt 3:3 úgy, hogy közben kihagytunk két hetest. Remélem megtartja ezt a lövőkedvet hétvégére, nagy szükség volna rá a Berlin ellen. 

Pastor próbálkozott amúgy, például Ancsin is megkapta a saját kis idejét végre, sikerült is élnie vele, öt gólt vágott, méghozzá szépeket. A Szeged tehát megtette, amit tudott, a bajnoki döntő második meccse élvezhetőre sikeredett, ugyanakkor őszintén mondom, egy hangyafasznyi izgalom nem volt bennem. 

Mert bíztam abban, hogy ezt nem adjuk csak úgy oda a Szegednek. Ősszel ki lehet itt kapni, igen, de amikor nagyon fontos a győzelem, akkor nem. Egyelőre úgy tűnik, Ortega formaidőzítése nagyon élesre sikeredett, persze a fő attrakcióig még hátravan két hét, de minden kötelezettségünket letudva addig innentől már készülhetünk a Kiel-re. De ne rohanjunk úgy előre.

A tegnapi meccsről még kiemelném NagyLacit mindenképpen, aki végre, végre, végre átlépett a saját, lélekbeli kis határán, és amikor nagyon kellett, akkor Szegeden játszott tökéleteset. Mert azért nyilván kellett. Ilics is precíz volt, Iváncsik Geri és Gulyás Peti is nagyon élt a széleken. Mirko kicsit gyenge kezdés után ugyan, de végül felhozta magát értékelhetőre, és Sulics is hozta a szokásosat, természetesen. 

Bocs, ha esetleg kihagytam volna valami lényegeset, de ebben a szezonban reméljük még lesz alkalmunk méltatni ezt a Veszprémet. Mert van mire. A Szegednek köszönjük a részvételt, sok sikert Berlinre, ezen a hétvégén majd róluk szól itt minden. De most még nem.

Szóval szép volt fiúk, köszönjük szépen, Kölnben találkozunk, ahova rengeteg szurkoló kíséri a csapatát el. Mert rengetegen leszünk, jegymizéria ide vagy oda, drágábban ugyan, de sokan megoldották, amiért a klub akár hálás is lehetne. Erről addig azért még értekezünk bővebben, mert felettébb érdekes téma ugye. 

Ugyanitt keresünk olyan szögedi illetőségű delikvenseket, akik mennek Berlinbe, szíves örömest segítik jószolgálati munkánkat és növelik saját csapatuk népszerűségét azzal, hogy helyszíni bejelentkezésekkel, szurkolói hangulatképekkel látnak el bennünket. Nyilván első körben önként jelentkezőket várnánk, másodikban már fenyítünk/zsarolunk/hisztizünk is, hehe. 

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia