AJÁNLÓ
 
08:02
2014. 05. 08.
Elutaztunk, lejátszottuk, kikaptunk, megbizonyosodtunk róla, hogy a nyári 3 hónap alatt nem...
A bejegyzés folyatódik
 
08:02
2014. 05. 08.
A női küzdelem remek volt felvezetőnek, na jó, nem mondom, a visszafújt és újra mellézett...
A bejegyzés folyatódik
 
08:02
2014. 05. 08.
Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb,...
A bejegyzés folyatódik
 
08:02
2014. 05. 08.
Továbbra is kék az ég, főleg Szeged felett, még mindig csodálatosan kék az uszoda az újszegedi...
A bejegyzés folyatódik
 
08:02
2014. 05. 08.
Azon röhögök, hogy múlt vasárnap hogyan esküdöztem, fogadkoztam, hogy még egyszer tuti nem...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez AZ a Szeged, amelyik jövőre beéri a Veszprémet?

0 Komment

Vagy még nem? Majd csak jövőre? Vagy hogy is van ez, kedves szögedi illetékesek, mi lesz ezzel az lassan három évvel ezelőtti ígérettel? Hogy majd Csányi hátterével, meg minden? Vagy most még nem ér ilyet kérdezni? Na mindegy, tényleg nem most van itt a számadás ideje, még ha már számolom is addig a perceket. 

Mert hogy tegnap mit akart itt a Szeged, arról fogalmam nincsen. De szerintem senkinek sem. A védekezés még csak-csak, azzal talán lehetne szerkezetében is kezdeni valamit, na de támadásban mégis kitől vár gólokat ez a Szeged? Ez nem tiszta nekem. Ok, hogy Fecinek most volt egy jó napja, és BaloghZsolti is vágott ötöt, de ez igazából el is árul mindent. Sajnálom, de tényleg. Aztán még egy szót meg ne halljak a válogatottak veszprémi jegeléséről, mert akkor tök jogosan teszem fel a kérdést, hogy: Ancsin Gabival mi lett? 

A másik oldalról persze az is igaz, hogy a Veszprém szinte az első perctől kezdve gyönyörűen harapott védekezésben. Egészen kiválóan mozgott a fal szinte végig, nem nagyon maradt el fault, nem nagyon maradt el kilépés érkező emberre. Így pedig Mirkonak is egyszerű volt az élet. Persze sokat hozzá is tett ő még ehhez. Ráadásul sokkal nagyobb különbség is benne lehetett volna, ha a lerohanásokat nem fújják vissza sérült emberre hivatkozva Kékesék rendszeresen. Szóval nem tudom honnan, de a Picknek rohadt nagyot kellene javulnia ahhoz, hogy ne Ortega második szögedi bajnokavatása történjen meg vasárnap este. Az meg annyira várható volt, hogy ha Rolónak lesz egy nem kiemelkedő teljestménye, akkor azonnal leveszprémizik szerencsétlent. Pedig Tatus sem váltotta meg a világot a második félidőben ugye. 

Akit tőlünk emelnék ki, az Ruesga, elsőnek, már múltkor is villogott, igen, de most végre, végre, kapott egy egész meccset és valami frenetikusat játszott. Veszélyes volt mindenhonnan, remek labdákat adott, úgy csinált, ahogy kell. A másik Vili, aki nagyon jó kis iparos, és most össze is szedett mindent, amit kellett. És nem utolsósorban köszönöm Iváncsik Tominak, hogy annyira profin áll hozzá a szerződése nem meghosszabbításának, hogy azóta pörög ezerrel. Remélem gyönyörű emlékekkel távozik innen. 

Ennyi, asszem. Ja, meg respect a szerda este ezért ideutazó szögedi szurkolóknak! 


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia