AJÁNLÓ
 
19:20
2014. 05. 07.
Kbsztt nehéz most előre tekinteni, de muszáj. Nem a klub miatt kell, hanem a csapat miatt, remélem...
A bejegyzés folyatódik
 
19:20
2014. 05. 07.
Bár többnyire az embereket és a médiát is inkább a profi, már valamit az asztalra letett...
A bejegyzés folyatódik
 
19:20
2014. 05. 07.
Maradjunk annyiban, hogy ugyan hangzatos szó az, hogy klubvilágbajnokság, de aki Európából...
A bejegyzés folyatódik
 
19:20
2014. 05. 07.
Ha valaki esetleg lemaradt volna róla, tegnap egy kisebb SEHA rangadóval a gyakorlatban is elkezdődött...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bajnoki döntő van!

0 Komment

Amikor azon a csodálatos szombaton bejutottunk a Final Fourba nem volt nálam boldogabb ember ezen a planétán. Mostanra már biztos van. Sok is. Ahogyan az várható volt, elkezdődött a jegymizéria. Erről majd bővebben később, most lassan bajnoki döntő van. Ugye milyen fura, ahogy így szerda és vasárnap este majdnem hogy csak elsikkad? Na mindegy. 

Nagyon nem volt időm mostanság azon gondolkodni, hogy mi lesz itt ma. Pedig illene komolyan venni, ugyanis akárhogyis nézzük ez a szezon egyik legfontosabbja. Márpedig Nándi és Jamali nélkül máris nem olyan hosszú a veszprémi kispad. Persze Terzic majd megoldja, meg Mirko is remélhetőleg a kapuban, de akkor is van valami ijesztő a levegőben ma.  

Csak annyit tartanék most fontosnak kiemelni, hogy kérek mindenkit, tegyük félre másfél órára a dolgokat, és szurkoljunk egyet a srácoknak. Miattam lehet előtte sztrájk vagy utána, árulózhatjuk egymást unalomig, ha valakinek a szíve/agya ezt diktálja, de azt azért nem kellene elfelejteni, hogy egyrészt ez nem a csapat, másrészt rohadtul nem a többi szurkoló hibája. Aki ezt nem érti meg, arra kár karaktert pazarolni, ez van. 

A meccsről: a Szeged nagy esélye ez, gondolom ezzel ők is és Pastor is teljesen tisztában van. Ha ma nem nyerünk ugyanis, akkor rohadt necces lesz a vasárnap, márpedig az ott a bajnoki címünk és egyúttal az indulási jogunk a Bajnokok Ligájában. Bármennyire is tűnik elsőre mulatságosnak, ez benne van. Mindig benne van. 

Szóval szedjük össze magunkat és azt az egységet, amit képviseltünk akkor, amikor bejutottunk abba az átkozott finálba, mert egység nélkül nincs erő, erő nélkül meg nincs győzelem. Igen, nagyon szarul sült el a jegyelosztás, mert egyrészt a klub részéről kurvára kellett volna normálisan kommunikálni, másrészt mérlegelni vagy egyszerűen csak odaadni a felét az O vezetőinek, hogy osszák szét maguk között. Meg megkérném a normálisabb szponzorokat is, hogy vegyenek már jegyet maguknak vagy esetleg év közben foglaltam volna le pár százat, tényleg kockáztatva, hogy bukta, de elkerülve azt, ami most van.

Már ha jövőre szeretnénk egyáltalán jobban csinálni. Mindenki azt, ami a sajátja. Mert mindenkinek van sara, az legyen azért tiszta. 

(Igen van, jegyem, már elég régóta, ettől függetlenül pofáztam szét magam a két busz érdekében ahol csak tudtam, kockáztatva ezzel néhány jó kapcsolatomat. Lehet dobálni ide is.)


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia