Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így kell ezt

0 Komment

Vegyes érzésekkel vártam ezt a meccset, annyian mondták, hogy simán para lehet, hogy kezdésre már majdnem el is hittem. Aztán kb. az ötödik perctől kezdve sok kérdés nem maradt bennem, láttam, hogy a motiváció megvan, úgyhogy gondoltam nagy baj nem lehet, és ebből a hitemből még Timu gyors pirosa és az a rohadt idegesítő hang sem tudott kizökkenteni, amelyik továbbra is szurkol(tat)hat Montpellierben a mikrofonba, miközben megy a meccs. Ez így rendben van, tudja valaki, hogy lehet-e ilyet?

A látszat csal: kell ez a győzelem!

0 Komment

Említettem már a KP-ban, hogy ha nem is látszik úgy elsőre, mégis elképesztően fontos a Veszprémnek ez a montpellieri meccs. Nagyon sok szempontból fontos.

A soron következő mérkőzések ugyanis - Breszt, Zágráb, Szkopje - egy fikarcnyival sem ígérkeznek egyszerűbbnek, és bár rá lehetne legyinteni erre és valójában az összesre, hogy sehova sem számítanak, mert hát tényleg nem, de ezt megtenni mégis elképesztően veszélyes lenne. Öngyilkos taktika.

Az önbecsüléséért küzd a Pick Szeged

0 Komment

Töcök jelentkezett egy írással a mai fontos, hazai meccsük előtt.

A címben szereplő mondatot az utolsó hat év mindegyikében legalább egyszer leírhattam volna, hiszen mindig volt olyan szituáció, amikor óriási zakó vagy éppen váratlan vereség után itt tartott az aktuális Pick Szeged. Hogy ebben az évben le kell írnom, ez az őszi eredmények tekintetében váratlan fejlemény. De mi is történt itt a végeken a világbajnokság utáni időszakban? Elemezzük, hogy jutottunk el ismét ide, a szurkolókat már az őrületbe kergető helyzetbe.

A világ legerősebb bajnoksága!?

0 Komment

Állítólag... Ehhez képest két edzőnket megint zsebre tették, pedig jó kis hétvége kerekedhetett volna ebből. Szerencsére azért még három csapatért drukkolhatunk, de sajnos a látottak alapján van okunk félni.

Mentális okokból fontos győzelmek hete

0 Komment

A múlt hetihez képest leginkább hátul változott a lista, ott viszont szinte borult. Példátlan módon most nem volt vita a sorrenden, sőt, nekem olybá tűnik, hogy mostanában az egész lista megbolondult, mert amikor éppen nem a Júdea népe frontja napi közgyűlésén vagyunk (_benito szerint, és nem alaptalanul), akkor minden egyes threadet nőivé trollkodnak át pillanatok alatt azok, akik nem annyira én vagyok: a nőkről író férfiak. Félelmetes, remélem gyorsan itt lesz a tavasz.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia