Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mentális okokból fontos győzelmek hete

0 Komment

A múlt hetihez képest leginkább hátul változott a lista, ott viszont szinte borult. Példátlan módon most nem volt vita a sorrenden, sőt, nekem olybá tűnik, hogy mostanában az egész lista megbolondult, mert amikor éppen nem a Júdea népe frontja napi közgyűlésén vagyunk (_benito szerint, és nem alaptalanul), akkor minden egyes threadet nőivé trollkodnak át pillanatok alatt azok, akik nem annyira én vagyok: a nőkről író férfiak. Félelmetes, remélem gyorsan itt lesz a tavasz.

Vita nélkül - KP7

0 Komment

Úgy tűnik kicsit letisztultak a viszonyok vagy csak lecsitultak a kedélyek férfi-fronton is, mert a mostani KP konkrétabb öldöklés nélkül végigment a listán. Mondjuk krónikus időhiányban szenvedve le sem álltam vitázni, az igaz, de most nem is volt semmi komolyabb fenntartásom a felvetett sorrenddel kapcsolatban. Ahol meg volt, ott belenyúltam, de ez most inkább az alsóházban volt jellemző, nem volt lényeg. Nézzük tehát mi az idei utolsó erősorrend, mielőtt kis hazánk Eb-t rendez. Lehetne már egy férfi ugyanilyen ám, jó reggelt!

KP 6.

0 Komment

Újabb hosszadalmas levelezőlistás csatározások kellettek ahhoz, hogy megszüljük a KP-t. Közben a Szeged le is játszotta a maga - nem is kicsit fontos - 6. fordulós meccsét. Erről és a többi várható továbbjutóról, továbbra is végtelenül szubjektíven: KP a hajtás után.

Párizsra figyeljünk - KP, 4. hét

0 Komment

Meg azért nyilván Szkopjéra, mert ott lesz izgalom bőven. Meg persze Szegedre is, de csak azért, hogy végre meglegyen a kényelmes távolság az üldözőktől. Aztán lesz itt még egy pánszláv belviszály horvát és fehérorosz szereplőkkel, meg azért kíváncsiak leszünk a Vranjes-bébikre a Barca ellenében. Egész jó kis hétvége jön, úgyhogy értékelünk és egyben beharangozunk.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia

Legfrissebb bejegyzések