AJÁNLÓ
 
08:47
2015. 05. 28.
 
08:47
2015. 05. 28.
Alábbi szösszenet Fincs kolléga munkája, én csak kitettem. Hazudnék, ha azt mondanám...
A bejegyzés folyatódik
 
08:47
2015. 05. 28.
Bombafavoritok, vagy hogy is mondja ezt szép szóval a szaksajtó, teszem hozzá gyorsan már...
A bejegyzés folyatódik
 
08:47
2015. 05. 28.
Mostantól nincs seggvakarásra való időnk, ezek a hétköznapok úgy fognak elhúzni fölöttünk,...
A bejegyzés folyatódik
 
08:47
2015. 05. 28.
Igen, holnap ráfordulunk arra a hétre, aminek a végén bizony már Köln van. Tehát egy héten...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

NordHedge Challenge és egy csomó minden más - FYI

0 Komment

Az egész úgy kezdődik majd el, hogy péntek délben kiérünk Kölnbe.

Hotel becsekkolás, majd gyors Arénába trappolás közben már tevékenykedünk bőszen, hiszen új játékot próbálunk ki magunkon és rajtatok, amit elneveztünk NordHedge Challenge-nek. Semmi komoly, nyugi van, annyi lesz a lényeg, hogy járjatok Kölnben nyitott szemmel, és keressetek ilyeneket itt lenn.

 

A játék menete

Bárhol szembe jöhetnek, amerre mi jártunk, hirdetőoszlopokon, biciklitárolón, padon, újságban, kávézóban, reptéri wc-ben, alvó ember hátán a metrón, nyilván még mi sem tudjuk pontosan, hova lesznek kihelyezve/lerakva/felragasztva, hiszen - pusztán hanyag lustaságból, de - nem mentünk ki előmatricázni a múlt héten, viszont igyekszünk a meglévő mennyiséget szurkolóbarát útvonalon szem elé tenni, hogy aztán ti vígan és egyszerűen fotózkodhassatok valamelyikkel.

ezeket kell keresni

Szelfit kérünk, meg azt, hogy a 7vége alatt valamikor toljátok fel a saját facebookotokra #hatosfal hashtaggal, és vagy legyen irtó ötletes, hogy nagyot fusson, vagy lájkoltassátok szét a haverjaitokkal, mert a győztes nemes egyszerűséggel az lesz, akinek a képén a legtöbb felfelé álló hüvelykujj lesz keddre. Ennyi ez. A nyeremény pedig a korábban már bemutatott, csapat által aláírt labda lesz. Tehát sok kecmec nincsen, meglátsz egy ismerős matricát, lefotózod magad vele, feltolod facebookra, betaggeled, és máris játszol. Viszont ha nyerni is akarsz, szerzel rá lájkokat ezerrel. Egy egész hétvége meg még egy kicsi a rendelkezésetekre áll ehhez, szóval hajrá mindenkinek! Nem kizárt még az sem, hogy ha valami figyelemreméltó pályamű érkezik be - nem akarok ötleteket adni, de mondjuk ha valaki Puyol homlokán (ja, hogy olyan nincs neki, akkor a hátán) vagy a döntő meccslabdáján fotózza le a NordHedge vagy a Hatosfal matricát - az különdíjban részesüljön, de mindez természetesen szubjektív döntés eredménye lesz. Legyetek kreatívak és viccesek, az mindig jó. De elsősorban érezzétek magatokat remekül Kölnben! A játékot csak kedden zárjuk le szerintem, amikor már mi is felszáradunk rendesen. Érthető ez? Még most szóljatok, ha nem! Sosem csináltunk ilyet, de szeretnénk a jövőben hasonló akciókat mindenképpen, és már nincs túl sok időnk, szóval jól jönne, ha értenétek.

Ja, és persze a tippjáték is megy a szokásos bögrékért persze, kérdést beküldeni ér, nehogy azt mondjátok, hogy nem vagyunk fogékonyak mindenre!

Na de ott tartottunk, hogy menetrend és péntek, 0. nap.

Megyünk sajtótájékoztatóra, ahonnan tervezünk majd kitolni rövid szösszeneteket, ha lesz értelme, ki van jelen, ki mit mond, mit vár a hétvégétől, ilyenek. Bár eléggé csodálkoznánk, ha elhangozna bármi érdekes, de hátha ugye.

Aztán keresünk már kinn nyomuló veszprémieket, és elképzelhető, hogy az Opening Party előtt még sörözünk is egyet. Opening Party, aztán valamilyen formában összefoglalása a napnak, majd jelenleg még ismeretlen programpontok után izgatott álomra szenderülünk egy hotelben, hogy másnap zsizsegve ébredjünk, remegjen a térdünk, izzadjon a tenyerünk, ne tudjunk rendesen enni, és mindannyian teljes meccslázban égjünk ugye.

Mert az már meccsnaaaaap. Szombat, 1. nap.

Nyilván állapotfüggő, hogy előtte mit csinálunk, de az biztos, hogy 12.00-re megyünk a Dóm-térre erre a rendezvényre, mint minden rendes piros-mezes aki ekkor már ekkor a városban lesz, és eközben minden sárgában virító embernek szépen elmondjuk, hogy jöjjön 14.00-re a domboldalra egy-két közös képre, mert ott pedig ez lesz. Aztán megpróbáljuk beszurkolni a Kielcét a döntőbe ellenfélnek, majd magunkat is, és innentől már kérdés minden. Így előre eddig látjuk a hétvégénket, hát ennyike. A szombati játéknap nyilván nagyban fogja befolyásolni az esti és másnapi kedvünket, viselkedésünket, úgyhogy erről bővebben csak később tudunk nyilatkozni asszem.

De most éppen úgy érzem, jó lesz ez.

Ja, és a szombat sarkallatos pontja lesz még a jövő évi jegymizéria is persze, hiszen meg kell venni a jegyeket. A Veszprémi Szurkolói Egyesület adott némi támpontotezzel a felhívással, amit aztán egy másikkal egészítettek ki. Ez az:

Új szektorok a leghangosabb szurkolóknak!

A nagy érdeklődésre és a sok visszajelzésre tekintettel a Veszprémi Szurkolói Egyesület kiegészíti a Final Four-ra utazó és a jövő évi jegyet helyben megvásárolni szándékozó drukkereknek szóló felhívását. Nagyon sok visszajelzés (gratuláció és építő kritika egyaránt) érkezett hozzánk a különböző csatornákon a szombati felhívásunk kapcsán – újságolta a veszprémi kézilabdacsapat szurkolóinak egyedülálló akciójáról a Vehírnek Meszlényi Zsolt. A legfontosabb, hogy korlátozottabb anyagi lehetőséggel bíró társaink számára új blokkokat kell kijelölnünk, mivel ide mutatkozik a legnagyobb kereslet. A legaktívabb drukkereket a legkedvezőbb díjfekvésű (70 euró körüli árra tervezett) 711-es, majd feltöltés esetén a 712-es, 713-as stb. szektorokba várjuk, aki pedig 130-140 eurót is áldozna a 2016-os Final Four-ra, és szeretne szurkolni, azoknak a 611-es, 612-es, stb. szektorokat ajánljuk. Külön öröm, hogy rengetegen a mostani kampányunk hatására döntöttek úgy, hogy jegyet vetetnek a kiutazó ismerősökkel, így most úgy néz ki a szurkolók hamarabb biztosítják helyüket a jövő évi döntőben, mint a csapat.

Szóval aki jegyet szeretne venni jövőre, az olvasson, döntsön, álljon sorba, és vegye meg minél előbb, amikor kiérkezik a helyszínre!

A hétvégi időjárásról Takinak köszönhetően elég sok mindent tudunk előre, pontosan ezeket. Köszönjük szépen!

A vasárnapra pedig csak szombaton gondolunk, szigorúan. Annál előbb semmiképpen sem. De indulásig jövünk még posztokkal, Kiel-bemutatóval, Sótonyi Laci gondolataival mindenképpen, aztán belecsapunk a lecsóba.

És amiket a legjobban imádunk ebben az időszakban, azok az olyan jellegű emberi megnyilvánulások, amelyek az összetartozás élményét erősítik a szurkolókban. Például amikor Zoli, a veszprémi Skorpió Ír Pub üzemeltetője felajánl 18 rekesz sört a busszal utazó szurkolóknak. Mert csak. Tegnap kerültek ezek kiosztásra.

Hajrá Veszprém!


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia