Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Final Four 2015 - Kielce

0 Komment

Mostantól nincs seggvakarásra való időnk, ezek a hétköznapok úgy fognak elhúzni fölöttünk, mint egy sinkanszen, szóval jobb is, ha nekiállunk felvezetni a hétvégét. Igyekszünk megadni a módját, úgyhogy várható négy csapatbemutató, és poszt a párosítások tükrében is. Ami sok. Reméljük tényleg lesz rá időnk és módunk, de majd meglátjuk.

Kezdjük talán a Kielcével.

Felkészül: Köln

0 Komment

Igen, holnap ráfordulunk arra a hétre, aminek a végén bizony már Köln van. Tehát egy héten belül visszavonhatatlanul beárazzuk az idei szezonunkat.

Várjátok már? Mi is.

Arany - mint rendesen

0 Komment

Továbbra is kék az ég, főleg Szeged felett, még mindig csodálatosan kék az uszoda az újszegedi spori mellett, sőt, kék a szeme, arca csupa derű, de a lényegen mindez semmit sem változtat, a lényeg pedig az, hogy a bajnok újra piros maradt. Huszonharmadik szezonját húzta be ezúttal idegenben az MKB-MVM Veszprém csapata, és ezzel el is dőlt, hogy mától kizárólag egy dolog fontos a srácoknak: Köln.

Csak mert az is mindjárt itt van.

Ezüst - mint rendesen

0 Komment

Úgy volt, hogy nem megyek a döntő utolsó meccsére, mert tutira éreztem, hogy az utolsó lesz. Továbbra is utálom, amikor itt ünnepel bajnoki címet a Veszprém. De két dolog felpiszkált: egyrészt Csiliccsel összefutni a Vakegérben, az már valami, másrészt Körtének mégis ez a búcsúmeccse.

A derbi majdnem igazi volt, sikerült kb. a tizedik percben mindenkit megfelelő hangulatba hozni.

Tud-e újra bajnokságot nyerni Szegeden Carlos Ortega?

0 Komment

Azon röhögök, hogy múlt vasárnap hogyan esküdöztem, fogadkoztam, hogy még egyszer tuti nem megyek idén Szegedre, aztán tessék, már megint mi van? Hát persze, hogy lemegyek. De hát ez van, az ember nem pihengethet kedvére egy rendes bajnoki döntő alatt. Ráadásul kicsit rám is ijesztett az az első félidő végi balfaszkodás, mit tagadjam, szóval muszáj lemenni ordítani, meg hát azért is, hogy a saját szememmel lássam, mi van.

Mert mi is van? Franc tudja.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia