AJÁNLÓ
 
16:20
2015. 05. 24.
Holnap lesz csak igazán cudar Kölnben németnek lenni. Már az is szokatlan nekik, hogy csak egy...
A bejegyzés folyatódik
 
16:20
2015. 05. 24.
Tudtam persze valahol mélyen, hogy ezt mi innen, így együtt már nem cseszhetjük el, de azért...
A bejegyzés folyatódik
 
16:20
2015. 05. 24.
Töcök fűzi tovább az egy lépésre a mennyországtól sztorit. A Pick Szeged már...
A bejegyzés folyatódik
 
16:20
2015. 05. 24.
Egészen mondjuk nem vagyok nyugodt, hazudnék, ha ezt írnám, ez tény. Ugyanakkor úgy vagyok...
A bejegyzés folyatódik
 
16:20
2015. 05. 24.
Először is tisztázzuk, hogy mit értünk meglepetés alatt: nálunk egyértelműen a PSG és...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felkészül: Köln

0 Komment

Igen, holnap ráfordulunk arra a hétre, aminek a végén bizony már Köln van. Tehát egy héten belül visszavonhatatlanul beárazzuk az idei szezonunkat.

                                                                              Várjátok már? Mi is.

 

Most csak annyit szeretnék elmondani, ami előzetesen fontosnak tűnik, és azt, ami nagyjából tőlünk várható a hétvége alatt. Persze ezt még befolyásolhatja akármi, mert bár tavaly voltunk, azért nem járunk még haza Kölnbe sajna, de majd annak is eljön az ideje. Nosza haladjunk sorban!

Szurkolóknak

Fontos információk az idén kiutazó szurkolók számára itt vannak szépen összefoglalva, a lényeg annyi, hogy viheted a sima dudát, a normál zászlót max. 1,5 méter hosszú rúddal, dobot és nagyobb fedőzászlókat akkreditáltatni kell holnap reggelig a klubnál. Aztán még nagyon fontos dolog, hogy idén megpróbáljuk/ják kicsit összefogni a jövő évi rendezvényre szóló jegyvásárlásokat. Itt a közlemény is, de annyi ez zanzásítva, hogy a Veszprémi Szurkolók Egyesülete arra kéri az idén jegyeit már a helyszínen megvásárló szurkolókat, hogy próbálják jegyeiket a következő szektorokba venni a jövő évi hatékony szurkolás érdekében:

1. Unterrang kategória (a pályához legközelebb eső gyűrű): 206(elsősorban), ha megtelne: 205, 207,
2. 306 (elsősorban), ha megtelne: 305, 307
3. Mittelrang kategória: 607 (elsősorban), ha megtelne: 606, 608
4. Oberrang kategória (a legmagasabban lévő szint): 707 (elsősorban), ha megtelne: 706, 708

Viszont, aki jegyek akar venni, az jobb, ha minél előbb nekiveselkedik ennek a feladatnak, mert állítólag ezek a jegyek tavaly vasárnapra már elfogytak. Szóval uccú neki, jegyekért előre!

Aztán szerveződik szombat délben a Dóm előtti téren egy találkozó, amire nem lenne baj, ha tényleg sokan eljönnének. Fessük pirosra a teret, ha már az ég remélhetőleg Kölnben is kék lesz. Vagy szürke, ahogy most nézem. Nyilván ebben benne van az is, hogy megáznuk, dehát az is jobb egy nagy, közösségi élmény részeseként, nem?

Hatosfal - a helyszínen

A Hatosfal számottevő része Kölnben fog ügyelni a hétvégén, észre fogtok venni bennünket, faszipántos ingünk lesz. Azt tervezzük, hogy azon kívül persze, hogy jelenlétünkkel emeljük a rendezvény fényét, még játékokat is szervezünk nektek. A szokásos NordHedge - Tippjáték mellett (ami amúgy kétnapos lesz most, és keddtől már indul) lesz a helyszínen tartózkodóknak NordHedge - Challenge, ami kb. abból fog állni, hogy elhelyezünk a legbelebb belváros különböző pontjain és az Aréna környékén (hirdetőoszlopokon, kerítéseken, buszmegállókban, telefonfülkéken, akárhol, ami nem törvényellenes) NordHedge vagy Hatosfalas matricákat, ezzel kell majd leszelfiskedni, és feltenni a facebookra hatosfal hashtaggel. Aki a legtöbb lájkot kapja a képére a két nap alatt, az ezt a fentebb látható, csapat által aláírt Adidas labdát kapja. Érdemes tehát vadászni majd. Pont.

Tervezünk még sokat videózni, de nem csak a Lanxessben, hanem városszerte, úgyhogy szereplési vággyal felszereltek nyugodtan vessék magukat a kameránk elé max. majd kivágjuk, ha túl vállalhatatlan lesz. Ugyanitt sört természetesen elfogadunk bármikor.

NordHedge - Köln-túra péntek reggel elindul, hogy ebben a szezonban utoljára győzelmekhez segítse a csapatot. Addig persze jövünk még felvezető posztokkal, de már alig bírunk magunkkal és meglehetősen izgulunk.


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia