Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

NordHedge tour - after Colonge

0 Komment

Kezdjük azzal, ami jó volt.

Ezért tart itt ez az ország!

0 Komment

Tavaly is nekem jutott az a kevésbé megtisztelő feladat, hogy beszámoljak Köln sötét oldaláról. Ok, ez így kicsit Origo címlaposra / kattintásvadászra sikerült, de az a helyzet, hogy az önkéntesek és a más nyakbalógós szervezők sugárzó mosolya nomeg a Lanxess hatalmas, fényesre nyalt üvegfalainak csillogása egyre kevésbé képes eltüntetni a háttérben húzódó sötét foltokat.

Nosztalgia és aggodalmas jövőbe pislogás egy klikkolásnyira.

A világ második legjobb csapata - Ez történt Kölnben 

0 Komment

Ülepedik szépen lassan. Emésztgetjük, mérlegeljük. Talán néhányunkban erős az az érzés, hogy megint betérdelt néhány kulcsember, és a Barca kijózanítóan megrépázott a döntőben, de bízom benne, hogy hozzám hasonlóan legtöbbünkben az marad meg, hogy ez egy hatalmas szezon, aminek a végén részünk lehetett az elmúlt évek legkatartikusabb győzelmében, és bizonyságot szereztünk egy meglehetősen melengető sejtésünket illetően: miénk a világ második legjobb csapata.

Tanulságos ezüst

0 Komment

Mivel a hatosfal jelentős része éppen Kölnben issza a kölschöt (ezért egyáltalán nem tudom irigyelni őket, viszont jövőre én is úgy tervezem, hogy ismét odatolom az arcomt, de azt most megígérem, hogy nem követem el azt a hibát, hogy mint legutóbb, egyszer véletlenül kölschöt kérjek), rám maradt ez a nem kevéssé hálátlan feladat, hogy megpróbáljak okosakat mondani a döntőről. A vereség mindig fáj, és ez még akkor is igaz, ha kompletten végig azt hangoztatta a teljes hatosfal-szerkesztőség, hogy ez a Barcelona most valahogy igencsak verhetetlennek tűnik. Örülünk az ezüstnek, nyilván, de a tanulságokat bizony le kell vonni, hogy jövőre tovább lehessen lépni a sorban - negyeddöntő, elődöntő, döntő, logikus, hogy győzelemmel folytatjuk 2016. De ehhez szükség lesz néhány dologra. Hajtás után néhány ötlet.

Jicha nélkül ennyi ez a Kiel

0 Komment

A magam részéről bátran kijelenthetem, hogy ilyen korán meccsre még életemben nem érkeztem, főleg nem dolgozni. Kb. 11-kor kiértünk a Lanxess Arénába, miután a kötelező reggeli köröket lefutottuk a Hotelben. Megírtuk, megvágtuk, kiposztoltuk, kb. 1-re végeztünk mindennel, indulhatott a móka. A sajtósban marhagulyásnak csúfolt, de amúgy nem rossz kaja volt az ebéd, amire az egyik német kolléga hihetetlen éleslátással rávágta, hogy ez good sign for hungarian.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia