Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

KP 6.

0 Komment

Újabb hosszadalmas levelezőlistás csatározások kellettek ahhoz, hogy megszüljük a KP-t. Közben a Szeged le is játszotta a maga - nem is kicsit fontos - 6. fordulós meccsét. Erről és a többi várható továbbjutóról, továbbra is végtelenül szubjektíven: KP a hajtás után.

Tiszta viszonyok

0 Komment

A bé csoport legfőbb különlegessége, hogy minden idők legjobb első török csapata szerepel benne. A belgiumi selejtezőtornán sok kétséget nem hagytak, már félidőre úgy hazavágták a szétcsúszott Constancát, hogy csak na, szóval teljesen megérdemelten jutottak a főtáblára, ahol nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen játékkal mit produkálnak majd.

Ez pont egy olyan csoport, ahol mondjuk sok esélyük nincsen, de mi drukkolunk majd nekik mindenesetre, mint minden újoncnak. Évek óta vágyódom Isztambulba, tavasszal szívesen elsportturistáskodnék oda egy nyolcaddöntőre. És van ott veszprémi bérletes kedves barátnőm is, aki tuti a seggét a földhöz vágná, ha meccset játszana a csapata ott. Persze nem esünk túlzásokba, mert szerintem ő már annak is örül, hogy látható lesz színvonalas kézilabda a városban. Kicsit tehát hajrá Besiktas!

Papíron nehéz fogást találni ezen a Barcelonán

0 Komment

Írjunk, írjunk, hogy legyen posztunk, igaz? Ez már KÖLN hete, nincs lazsa.

A felvezetés részeként jövünk a csapatbemutatós posztokkal, no nem mintha itt már akárkit is be kéne mutatni a világnak, de hát muszáj indulásig lefoglalnunk magunkat.

Készülünk a hétvégére még rengeteg más dologgal is, lesz különböző Kölnbe utazásokat dokumentáló poszt, bár az lehet csak fészbúkon, lesznek helyszínről hangulatvideók, csomó minden tényleg, de most kezdjük az elején: nézzük, idén mit is tud ez a Barcelona?

12
»

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia