Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

NordHedge tour - after Colonge

0 Komment

Kezdjük azzal, ami jó volt.

Final Four 2015 - Kiel

0 Komment

Alábbi szösszenet Fincs kolléga munkája, én csak kitettem.

Hazudnék, ha azt mondanám kedvelem őket. Hasonlóan többi bloggertársamhoz, azt kell, hogy mondjam, egyik nagy rémálmom, amiből izzadságban úszva ébredek fel, nem más, mint Marko Vujin kezében látni a BL-trófeát, amit megnyert. Remélem, az a kupa maximum azért kerül a kezébe, mert elugrik Veszprémbe megkérni a régi ismerősöket, hogy a nyári szünet alatt hadd dédelgethesse kicsit, mert máshogy nem tudja elérni, hogy a kezébe kerüljön. No de álomképek helyett lássuk az ellent, azaz mivel lesz dolga a Veszprémnek az elődöntőben, jöjjön az idei F4 harmadik csapatának bemutatása:THW Kiel.

NordHedge Challenge és egy csomó minden más - FYI

0 Komment

Az egész úgy kezdődik majd el, hogy péntek délben kiérünk Kölnbe.

Hotel becsekkolás, majd gyors Arénába trappolás közben már tevékenykedünk bőszen, hiszen új játékot próbálunk ki magunkon és rajtatok, amit elneveztünk NordHedge Challenge-nek. Semmi komoly, nyugi van, annyi lesz a lényeg, hogy járjatok Kölnben nyitott szemmel, és keressetek ilyeneket itt lenn.

Final Four 2015 - Barcelona

0 Komment

Bombafavoritok, vagy hogy is mondja ezt szép szóval a szaksajtó, teszem hozzá gyorsan már megint, hiszen amúgy is rekordgyőztesei ennek a sorozatnak. Talán egy kivételével az összes Hatosfalas KP-t a trónon töltöttek idén, ami nem véletlen. Ez van, sajnos a keret mélységével, a játékosok minőségével és egyáltalán a papírformával nem nagyon lehet vitatkozni. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne őket Kölnben legyőzni, de én továbbra is őszintén örülök annak, hogy az első napon ez a Kielce feladata lesz, és nem a miénk.

Final Four 2015 - Kielce

0 Komment

Mostantól nincs seggvakarásra való időnk, ezek a hétköznapok úgy fognak elhúzni fölöttünk, mint egy sinkanszen, szóval jobb is, ha nekiállunk felvezetni a hétvégét. Igyekszünk megadni a módját, úgyhogy várható négy csapatbemutató, és poszt a párosítások tükrében is. Ami sok. Reméljük tényleg lesz rá időnk és módunk, de majd meglátjuk.

Kezdjük talán a Kielcével.

«
1234

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia