AJÁNLÓ
 
23:12
2014. 12. 09.
Most sok haragost szerzek magamnak, mentségemre szolgáljon, hogy még mindig a mérkőzés hatása...
A bejegyzés folyatódik
 
23:12
2014. 12. 09.
Rövid szünet után újra Női Bl, méghozzá magyar szempontból igen fontos meccsel, hiszen Larvik-Eto...
A bejegyzés folyatódik
 
23:12
2014. 12. 09.
Állítólag... Ehhez képest két edzőnket megint zsebre tették, pedig jó kis hétvége kerekedhetett...
A bejegyzés folyatódik
 
23:12
2014. 12. 09.
Holnap folytatódik a gyengébbik nem BL sorozata. A románok, egész pontosan a HCM Baia Mare következik. >>...
A bejegyzés folyatódik
 
23:12
2014. 12. 09.
Nehéz meccs volt, és sajnos nem is a lányainknak jött ki most a lépés a végén... Mondanám,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ma úgy döntöttünk, nyerünk!

0 Komment

Azért szeretem mikor elkezd a válogatottunk jól szerepelni, mert akkor úgy ülök le írni róluk, hogy nem kell ötvenszer újraírni, átgondolni amit papírra monitorra vetek. Ami eszembe jut, tök mindegy, hogy mikor és milyen formában, csak írom és írom, mert örömmel teszem azt, nem pedig bosszankodva... Ennyit a nyálas dumáról, jöjjön a lényeg.

Hogy miért bízom a lányokban? Pont azért amit ma is láthattunk; azaz, hogy bármilyen felállásban (kivéve egy embert) lépünk pályára, odateszi magát mindenki, és eredménytől függetlenül ezt bizony nagyon jó nézni, mert ezzel adnak hitet lányaink nekünk, és legfőképp maguknak is a folytatáshoz. Ezt köszönjük nekik! És, hogy ki azaz egy aki nálam már régebb óta nyitogatja a bicskát a zsebemben, és a brazilok elleni negyeddöntőben ki is nyitotta azt? Igen, az nem más mint Kovacsicz Mónika... Nem szeretek játékost megtalálni, de most már komolyan felteszem a kérdést: mi a fenéért ragaszkodunk mi hozzá??? Egész egyszerűen elegem van már amit kénytelen vagyok/vagyunk végignézni mikor a pályára lép... Baromira érdektelen, életunt tekintet, flegmázás és töménytelen bénázás... Már réges-rég mondom, hogy bizony a kedves jobbszélsőnk mindig eljátsza, hogy mikor veszélyben van, hogy ki kerül a keretből odateszi magát, és akár még egy Norvégiának is képes 10 gólt lőni. Mikor már biztos a helye, onnantól kezdve nem tudok mást mondani, minthogy *** az egészre... Ennyit bárki megtud csinálni, sőt, továbbmegyek, a harmadosztályból is tudunk ilyen játékosokat taláni... Ja, bocs, nem, mert azok megtisztelve éreznék magukat és a belüket is kiköpnék a pályán, hogy megmutassák magukat. Az is nevetséges, hogy míg Bódi talán egy darab labdát ha kapott a társaitól, azt is gólra váltja, de mégis lecserélik, úgy, mintha öt ziccert rontott volna el, ellenben a delikvensünk bármit megtehet a pályán, nem lesz cserélve... Eszméletlen...

Továbbra is keresem arra a kérdésre a választ, hogy mi a fenéért játszunk mi vészkapust két és fél perccel a vége előtt 4-5 gólos vezetésnél? Most ez komoly, hogy egy nyamvadt figuránk sincsen emberhátrányos helyzetre? És miért mindig a hosszúoldalra? És ha éppen a hosszúoldal a jobboldal, akkor is miért pont a jobbkezes Bulathot? Miért nem Planétát? Esküszöm meglepett, hogy mikor Bulathot kiállították, Triscsuk ment fel, mert azt hittem, hogy Bulath kiállításával meghalt a vészkapusos megoldás is...

Kb ez a két dolog az ami engem rohadtul bosszant már jó ideje... Egész egyszerűen Bulath, Kovacsicz, Klivinyi, Szucsánszki, Szamoránszky és Mészáros jelenleg kiegészítő emberek ezen az EB-n. Amit nagyon remélek, hogy még idejében megváltozik. És abban is nagyon reménykedem, hogy irányítóposzton a középdöntőre lesz egy vérfrissítés, mert komoly gondok lesznek így.

Amit imádtam; a küzdést egymásért. Már jó ideje ez erőssége szerencsére a válogatottunknak, az egymásért való küzdésnek mindig csak pozitív következménye van! Örülök annak, hogy Tomori élvezi a csapatkapitányságot, és látszik rajta, hogy tényleg szeretne méltó példakép lenni társainak. Reméljük ez így is marad nála, hiszen a középdöntőben sokkal kiélezettebb meccsek lesznek, és biztos vagyok benne, hogy a középdöntőben 10 perc alatt többször fogják őt kikezdeni, mint eddig összesen a két meccs alatt. Örülök, hogy Kiss Éva és Bíró Blanka meghálálja a bizalmat a kapuban. Főleg utóbbinak nagyon örülök, mert én nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de most megkövezem magamat, mert tényleg nagyon küzd és nagyon akar. A Planéta-Mayer kapcsolatot pedig hagyni kell, hogy hadd dolgozzon, láthatóan megértik egymást. Planétát viszont lehet érdemesebb lenne irányítóban játszatni, addig legalábbis amíg lövőkedvét nem találja meg, mert gólpasszai mindenképpen élményszámba mennek. Erdősiről is csak jót tudok mondani, mert egyelőre ő is ránk cáfol. Nekem egyelőre ő a csapat meglepetésembere.

A nyilatkozatokban hallhattuk, hogy a vasárnapi meccs hangulatát nagyban befolyásolta a hazai pályával járó nyomás. Ezzel én is egyetértek, az első félidőben az oroszok ellen ez nagyon érezhető volt, de lányaink megértették, hogy ha több ezer ember azért ordibál teli torokból mert szeret engem, az semmiféle negatív hatással nincs rám! Úgyhogy tessék ezt élvezni csütörtök este is, mikor igazán elkezdődik számunkra az EB, hiszen a spanyolok elleni mérkőzés eredményét biztosan visszük magunkkal. És reméljük a lengyel válogatott is segít minket abban, hogy az oroszokat legyűrve csatlakoznak hozzánk a középdöntőbe.

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia