AJÁNLÓ
 
20:28
2015. 02. 07.
Most sok haragost szerzek magamnak, mentségemre szolgáljon, hogy még mindig a mérkőzés hatása...
A bejegyzés folyatódik
 
20:28
2015. 02. 07.
Rövid szünet után újra Női Bl, méghozzá magyar szempontból igen fontos meccsel, hiszen Larvik-Eto...
A bejegyzés folyatódik
 
20:28
2015. 02. 07.
Állítólag... Ehhez képest két edzőnket megint zsebre tették, pedig jó kis hétvége kerekedhetett...
A bejegyzés folyatódik
 
20:28
2015. 02. 07.
Nehéz meccs volt, és sajnos nem is a lányainknak jött ki most a lépés a végén... Mondanám,...
A bejegyzés folyatódik
 
20:28
2015. 02. 07.
Vége a női kézilabdázók téli álmának, elkezdődik egymás gyilkolászása, hogy a negyeddöntőkben...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Középdöntő 2.0

0 Komment

Holnap folytatódik a gyengébbik nem BL sorozata. A románok, egész pontosan a HCM Baia Mare következik.

Artmooney kolléga zacskót tippel a románok ellen, én ennyire azért nem tartok tőlük, de lehet aztán ráfázok... Az, hogy a középdöntőben vannak, tényleg csak annak köszönhetik, hogy a Lublint legalább oda-vissza megtudták verni, mert a többiek (Larvik és a papíron gyengébb Metz) igen szépen elverte őket idegenben (meg otthon is, de ott nem annyira). Otthon azért már nehezebb ellenük, de nem hiszem, hogy legalább egy góllal ne tudnánk megverni őket. Elnézve a keretüket igazából csak szélen és kapuban vannak ijedelemre okot adó neveik, de ezt leszámítva más(ok)tól nem kellene tartani. Na, meg hát ismerjük jól a román mentalitást egy magyar, különösen az Eto csapata ellen... Ők majd 10-20 gólokat vernek a lányainkra, ez csak edzőmérkőzés lesz a számukra, aztán estére már a BL face oldalán vadul fákkolják a magyarokat...

Támadásban nem hiszem, hogy nagyon újat tudnának mutatni az előbb említettek miatt, hogy igazából klasszis játékosaik csak szélen vannak ezen a téren, bár állítólag Buceschit hazájában már megválasztották a legújabb Popovicnak, de eddig sehol senkit semmilyen szinten nem győzőtt még meg. Irányítójuk is csak most lett, a holland Abbingh személyében, meglepne, ha gondot okozna a játéka a védőknek. Na meg ugye van egy elég jó 5+1-es védekezése a győrieknek.

Védekezésben magasak, de igazából ennyi. Egy-egyezésben könnyen alulmaradnak, úgyhogy Aguilar most kiélheti magát a betöréses játékával. Igazából magától a védelemtől én spec annyira nem tartok, bár annyi technikai hibát azért ne engedjünk meg, mint a norvégok ellen múlt vasárnap, mert Herrem és Nascimento lerohanásban ütnek.

Én a magam részéről győzelmet várok. Tippelni nem tudok most, de a reális még így megfogyatkozva is egy olyen 4-5 gól lenne szerintem.

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia