AJÁNLÓ
 
13:43
2014. 11. 07.
Nehéz meccs volt, és sajnos nem is a lányainknak jött ki most a lépés a végén... Mondanám,...
A bejegyzés folyatódik
 
13:43
2014. 11. 07.
Az első fordulót túlélve nézzük, hogy mi is várható a hétvégén. Mivel női kézilabda,...
A bejegyzés folyatódik
 
13:43
2014. 11. 07.
Igen, így lehetne nevezni az elkövetkező két hétvégét, hiszen a BL-győztes és a KEK-győztes,...
A bejegyzés folyatódik
 
13:43
2014. 11. 07.
Mindenki visszatért a klubjába, ki-ki eredményei és vérmérséklete szerint kipufogta-kiörülte...
A bejegyzés folyatódik
 
13:43
2014. 11. 07.
59. perc, passzív, győri támadás. Beálló elzár, Planétánál a labda, kb. 8 méterre a kaputól....
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Harmadik forduló utáni KáPé

0 Komment

Egyre érdekesebben alakul a BL ahogy haladunk előre. De hát mit van mit tenni, ilyen a női kézilabda, ezért szeretjük. Íme a harmadik forduló utáni kápé.

 

8. (-) Krim Ljubljana

Bevallom, nem gondoltam volna, hogy valaha is számolni kéne bárkivel is az A-csoportból, mert továbbra is a BL szégyencsoportja az övék, de azért amit a Krim művel az tényleg elismerésre méltó. A neveket olvasva a Hypoval a leggyengébb keretük az övék, mégis derekasan küzdenek és egyáltalán nem hoznak szégyent sem magukra, sem a szurkolóikra. Harmadik továbbjutónak gondoltam őket, de jól ránkcáfoltak, reméljük hazai pályán is elverik a Volgográdot, meg a Lipcsét is.

7. (5) Metz Handball

Csak azért vannak még itt és írunk róluk, mert múltkor tízzel elverték Bradeanuékat Nechitáékat, és ez annyira tetszett nekünk, hogy kapnak még egy esélyt. Az, hogy négyel kikaptak a Lublintól, ráadásul 35 kapott góllal, az a forduló faile... Majd otthon lehet javítani, ha rávernek a lengyelekre egy tizest akkor még számolunk velük...

 

6. (8) HC Podravka Vegeta

A Podgorica és a Szkopje elleni meccsükkel kezdik magukat belopni a szívünkbe. Igazából ezzel a kerettel szerintem többet is ki lehetne hozni belőlük (Thüringert mindenképp megelőzhetnék), de hát ez van. A három csoport közül, talán az övék (B) a legerősebb a csapatok erőviszonyát nézve, és nehéz elhinni, hogy aki megszorongatta Bulatovicékat és Pineau Penezicéket azok pont nélkül állnak... Pedig így van!

5. (3) WHC Vardar SCBT

Nem kertelek: ezek egyre szarabbak! Most már ideje lenne felébredni, különben 0 azaz nulla ponttal fognak bemenni a középdöntőbe, és úgy kicsit nehéz lesz negyeddöntőbe jutni, még akkor is, ha az A-csoportból kapnak ellenfeleket. A védekezésük alapemberét, Pineaut elveszítve komoly problémájuk lesz, és továbbra is azt mondom, hogy kéne már egy edző oda is, na meg végre egy olyan irányító is aki ténylegesen irányít és kiszolgálja a társait. Márha Lekics egyáltalán irányító, mert az én szememben az nem az, akitől csak örökölni lehet a labdát, és akinek fontosabb az, hogy ő legyen a meccs embere, mint a saját csapata győzelme...

4. (4) Larvik

Nem tudom, hogy melyik a gázabb? Kikapni a Nagybányának otthon egy góllal (hét darab hetest kihagyva a tizenegyből), vagy a Larviknak csak egy góllal nyerni a Nagybánya ellen? Mindenki döntse el maga, de egy biztos, a nagybányaiak kezdhetnek megbarátkozni azzal, hogy 0 ponttal mennek a középdöntőbe...

3. (6) Viborg HK A/S

Kicsit szorosabb meccset vártam tőlük a hétvégén, de valahol talán ez a realitás. Továbbra is azt mondom, hogy szép meg látványos ez a tempohandball, de a védekezés rovására megy az egész... Mindenestre szép volt, ahogy tartották magukat a dánok, gondolom azért ők sem adtak ki magukból mindent, és a tutit majd a középdöntőre tartogatják. A jövőhetet is nagy izgalommal várom, és örülnék ha F4 szereplők lennének.

2. (2) Buducnost

Meleg volt a pite Nordhausenben, de végül csak behúzták kedvenc henteseink ezt is. A Győrrel együtt továbbra is kimagaslanak a mezőnyből, a jövőheti randevút a Thüringerrel biztosabban behúzzák otthon, úgyhogy ha nagy csoda nem történik a második hely még marad nekik. Azért remélem a Vardar otthon majd megszorongatja őket (az, hogy nyerni fognak ellenük, kétlem).

1. (1) Győri Audi ETO KC

Ahogy Artmooney kolléga is megjegyezte: már-már túlzás volt és rendes világvége hangulat uralkodott Görbicz hiánya miatt, és mindenki rágta a körmét, hogy jujj most mi lesz. 30-25-ös győzelem idegenben a Viborg ellen, úgy, hogy volt már közte kilenc is, és csak azért lett végül öt a különbség, mert kiengedtünk a végére... Ismételten mindenkit megnyugtatunk, hogy a klub felkészült arra, hogy Görbicz Anita idén családot alapít, és mint láthattuk, amíg lehet pályára is lép, mint heteslövő, ezzel is éreztetve, hogy nincsen semmi baj. Aguilar és a balszélső Kovacsics a helyzet magaslatán van, nyugi. Bódi is bizonyította, hogy nincs gáz, amíg Orbán nincs, addig faszán elvan egyedül is a jobbszélen. Jövőhéten várjuk a visszavágót, akkor már csatasorba lesz állítva Müller is.

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia