AJÁNLÓ
 
15:19
2015. 02. 25.
Ha valaki esetleg lemaradt volna róla, tegnap egy kisebb SEHA rangadóval a gyakorlatban is elkezdődött...
A bejegyzés folyatódik
 
15:19
2015. 02. 25.
Igen, tudjuk, hogy már rég elmúlt a SEHA 7, és ez már csúnyán a negyeddöntők hete a...
A bejegyzés folyatódik
 
15:19
2015. 02. 25.
Többet nem kérek bocsánatot és nem magyarázkodom amiatt, hogy a márciusi veszprémi Schleckerről...
A bejegyzés folyatódik
 
15:19
2015. 02. 25.
Akinek megvan a régi Séd mozi kamaraterme, annak van róla fogalma, hogy az igen illusztris Thália...
A bejegyzés folyatódik
 
15:19
2015. 02. 25.
Annyi minden történt itt az elmúlt napokban, hogy nem is tudom, hol kezdjem. Talán ott, hogy...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez sem tűnik egyszerűnek

0 Komment

Az van, hogy az utolsó SEHA KP-t már annyira jól belőttük, hogy még egyszer én végig nem szavalom az egészet. Lassan látszik az end itt a Balkánon, és egyre inkább tűnik úgy, hogy ez a Final tényleg Veszprémben lesz megrendezve. Nincs még végleges persze, és azt sem tudni, hogy mikor lesz hivatalosan kijelentve, de mivel a szkopjei szurkolók esküsznek arra, hogy itt lesz, én egyelőre elkönyvelem magamban ezt. 

És ha már, akkor örülök neki természetesen, mert úgysem rendeztünk még ilyet, szóval jó lesz ez. Mondjuk Szkopjébe is visszamentem volna március utolsó hétvégéjén szívesen, csak azért itt nagyobbak lennének a győzelmi esélyek. Na de egyelőre nyerjük meg hivatalosan is az alapszakaszt, amit igazából már egyszer megnyertünk azzal a nagy különbségű Vardar ellenivel. Ehhez pedig az kell, hogy...

...ma Bresztben toljuk ezerrel! Kész szerencse, hogy van fészbúk, különben erről a mairól szépen lecsúsztam volna, maradjunk annyiban. Simán hétre voltam belőve, csak az a kinti idő. A csapat már tegnap megérkezett akklimatizálódni, remélem a montpellieri mészárláshoz hasonló hozzáállással megyünk ebbe is bele, mert akkor sok gond nem lehet, hiányzók ide vagy oda. Ha nem, akkor igen.

Otthon ugyanis kifejezetten veszélyesek, és ha a múltkor azt mondtam, hogy nem a február eleji hazai haknikért neveztünk ide be, akkor most muszáj megjegyeznem, hogy hanem ezekért a meccsekért. Eléggé megfogyatkozott a csapat, Gulyás Peti, Zeitz és Nilsson is itthon maradt, Chema viszont kinn van. 

A Breszt hazai meccsei - néhány kivételtől eltekintve - végletekig szorosak voltak idén, mondjuk akkor is, ha Kiel volt náluk és akkor is, ha a Radnicki. Nyerni ebben a Ligában egyedül a Zágráb tudott ott, a másikban pedig a PSG és a Kiel, viszont a La Rioja ikszelt, és ez fontos információ a jövőnkre nézve. A legmeglepőbb tockost a Vardar kapta tőlük, nyolc gólt.

A meglehetősen jól összerakott védelmükre alapoznak, amire lehet is, de időnként támadásban is képesek meglepőt húzni, lásd Spiler kreativitását nem ölte ki a fehérorosz környezet. Ettől függetlenül rapszodikusak kicsit, képesek ugyan bravúrra, de simán kikapni is. A múltkori posztban fejtegetett okok miatt továbbra is borzasztó fontos lenne nyerni, még mindig sokkal könnyebb egy meccsen megszakadni, mint egyesetleges vereség után okokat keresgetni és motivációt visszanyerni. 

Final

Mivel tényleg lassan látszódik a vége, erre is kitérnék kicsit. Nem pontosan értem, hogy mi a konkrét értelme ennek a hatos végkifejletnek (hacsak nem tényleg a Metalurg lobbija, de nekik meg nem mindegy? Ott is ki fog kapni mindenkitől, valószínűleg...), mondjuk addig ok, hogy a Presov vs Breszt vs Zágráb háromszögnek elég szoros befutója lesz, és adunk még egy sanszot az alapszakaszon túl arra, hogy szerepeljenek a négyben. Na de azzal, hogy rájuk pakolunk egy élet-halál meccset a FF hétvégéje előtt közvetlenül, azzal csak még jobban kipurcantjuk őket, és végeredményben kapunk két _érdektelen elődöntőt, a két _elképzelhetőhogy jó lesz helyett. Mert ugye egy meccsen bármi megtörténhet, na de egy meccsen úgy, hogy a viszonylag friss Vardar szombaton megkapja a, teszem azt, Presov által pénteken kifingatott Bresztet, hát úgy nem. Vagy nem tudom.

Meglátjuk.

Mára viszont hajrá!

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia