AJÁNLÓ
 
10:00
2015. 03. 07.
Ha valaki esetleg lemaradt volna róla, tegnap egy kisebb SEHA rangadóval a gyakorlatban is elkezdődött...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2015. 03. 07.
Igen, tudjuk, hogy már rég elmúlt a SEHA 7, és ez már csúnyán a negyeddöntők hete a...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2015. 03. 07.
Többet nem kérek bocsánatot és nem magyarázkodom amiatt, hogy a márciusi veszprémi Schleckerről...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2015. 03. 07.
Akinek megvan a régi Séd mozi kamaraterme, annak van róla fogalma, hogy az igen illusztris Thália...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2015. 03. 07.
Minden szepontból egyszerűbb túrára számítottunk ugyan, de nem baj, szeretjük a kihívásokat....
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bocs. Elnök. Seha.

0 Komment

Annyi minden történt itt az elmúlt napokban, hogy nem is tudom, hol kezdjem. Talán ott, hogy bocs mindenkitől, aki megörült a játéknak meg a lehetőségnek vagy esetleg annak, hogy minket támogathat, megígérjük, hogy megteheti nemsokára. Abban a formában ugyan nem, ahogyan szépen kitaláltuk, mert mint kiderült, nem mi vagyunk a Szerencsejáték Zrt., de máshogy lesz rá mód, és azt a módot bizony össze fogjuk kapcsolni meccslátogatási lehetőségekkel itthon és idegenben egyaránt. Jót akartunk, csak túl gyorsan. Két jegyet természetesen így is kisorsolunk március 19-én, de mivel már nem kell annyira sietni, a megosztanivalót majd csak jövő héten indítjuk újra. Az eddigi megosztókat listáztuk természetesen, és beletesszük őket is a kalapba. Lassan új funkciókat és új hátteret is kap a tevékenységünk, szóval zajlik az élet, erről is majd nemsokára.  

Más: Kocsis Máté

Az MKSZ nem sokat szarozott, és a mostanában oly divatos _családi okokra hivatkozással leköszönő elnök helyére gyorsan bemondta az innentől szinte biztosra is vehető Vetési-utódot, akiről nekem (és googlenak is) hirtelen az kölkökre/politikusokra/újságírókra ráakasztandó kötelező drogteszt ötlete ugrott be. Nem mondom, hogy szép kezdés, bár manapság sokkal rosszabb is lehetne.

Nézzük a jó oldalát: talán az első olyan sportvezető lenne, akin nincsenek felesleges kilók. Na jó, biztos van más is ebben az országban, csak most nem jut eszembe. Aztán fiatal is, ezt sem bánom. És nem tragédia, ha kiismeri magát minden rendelkezésére álló eszköz használatában, mert az internet maga a csoda, ha az ember okosan használja. Amúgy nem tudom, hogy ezt tudja-e, de korából adódóan bízom benne, na. Továbbá merem remélni, hogy beszél nyelveket, és hogy új szövetségi kapitányt igazol a lányoknak. A kézilabdás múltján sokat nem tudok rágódni, mert az annyira nincs neki, és némiképp az is megijeszt, hogy van egy erőteljes Fradi-vonulata, de majdcsak elnövi. Na, így vagyok én kincstári optimista.

Személy szerint persze magam is szívesebben nézegetnék kézilabdában felnövő, dolgozó és létező embert végre ebben a pozícióban, jelöltem is volna a posztra, több is, de sajnos nem csak Szerencsejáték Zrt. nem vagyok, hanem olyan ember sem, aki ezt eldönti. Gyermekkoromban még az volt a tendencia, hogy a sportvezető erősen kötődött a sportágához, ez mára már csúnyán kikopott, ez van. Vetési Ivánnak köszönjük meg a Showtonyi - Talant párost, aztán meglátjuk, mi sül ki ebből.

Más: SEHA F6

Hogy Veszprémben lesz a F6 az mindenképpen remek hír a magyar szurkolóknak, egyrészt nem kell annyit utazgatni, másrészt nem kell utólag hőzöngeni a szigorú törvények miatt, szóval tényleg már alig várom, hogy több napos szieszta legyen az Arénában és a macsakaköveken a belvárosban. Utoljára hasonló felnőtt rendezvény talán a szuperkupa lehetett, bár az nem volt ilyen hosszú, és nem volt annyi vendégszurkoló, amennyi erre az eventre várható. 

Persze van egy csomó furcsaság is ebben a lebonyolításban, ami konkrétan úgy zajlik majd, hogy a 3-6. helyezettek szerdán összecsapnak, és eldöntik egymás között, hogy kik mérkőznek meg a nagyokkal. Onnan nézve ez a szerda fasza, hogy akárki is jut be, lesz ideje rápihenni az elődöntőre, mert annak aztán tényleg semmi értelme nem lett volna, hogy kifacsarjuk őket egymás ellen, majd rögtön másnap odadobjuk csemegének a Vardarnak.

Szurkolói szempontból jelen állás szerint ez azt jelenti majd, hogy ha a realitásokat nézzük, akkor a zágrábi, breszti, eperjesi (+szkopjei/eszéki, és ez itt szoros lesz nagyon, mert az van, hogy ha ma nyer a Metalurg Boracban, ami nem lehetetlen, akkor visszaveszi az előnyét, 18/16 ponttal érkeznek az utolsó fordulóba, amit a Metalurg otthon fog lejátszani a már tökéletesen érdektelen Breszt ellen, a Nexe pedig az idegenben is simán verhető Borac ellen tolja majd) szurkolóknak vagy a sportesemények megszokott időtartamától eltérően hosszabb időszakot kell a városban abszolválniuk, vagy megteszik azt, hogy csak hétvégére jönnek, már ha bejutnak. Mindkettő kicsit faramuci helyzet, mert a legjobb, legfontosabb, legizgalmasabb meccset szerdán nyomják le mindannyian, az innen nézve máris tiszta. Na de ez legyen az ő bajuk, mi pedig lássuk őket vendégül tisztességesen.

Más: Vardar vs Veszprém

Ez a negyedik egymás elleni meccsünk a szezonban, szóval amúgy is uncsi lenne, de ez már tényleg le is silányult tökéletesen érdektelenre mostanra. Mivel eredménytől függetlenül megnyertük az alapaszakaszt, itt már bőven lehet kísérletezgetni abban a máshoz nem hasonlítható, fullasztó hangulatban. Nem mondom, hogy nincs presztízsértéke a találkozónak, de miattam aztán itt pont ki lehet kapni ma. Inkább, mint hogy bárki megsérüljön a jövő heti nagyon fontos előtt, na. 

Ugyanakkor teljesen biztosan tudom, hogy képes újra nyerni Szkopjében ez a csapat, jobbak vagyunk szinte minden poszton, kivéve talán a kapuban. Ami fontos volna az leginkább az, hogy Mikler Rolót hozzuk vissza arra a szintre, ahol akkor volt, amikor még Mirkot akartuk visszahozni. Kicsit mérleghinta ez a kapuskérdés, remélem működőképessé tisztul le tavaszra. Na ez a fontos ma, nem az eredmény.


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia