AJÁNLÓ
 
10:46
2015. 03. 16.
Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb,...
A bejegyzés folyatódik
 
10:46
2015. 03. 16.
Továbbra is kék az ég, főleg Szeged felett, még mindig csodálatosan kék az uszoda az újszegedi...
A bejegyzés folyatódik
 
10:46
2015. 03. 16.
Azon röhögök, hogy múlt vasárnap hogyan esküdöztem, fogadkoztam, hogy még egyszer tuti nem...
A bejegyzés folyatódik
 
10:46
2015. 03. 16.
Na jó, most már bevallom, nem volt teljesen őszinte a mosolyom a félidőben és a nyugalmat...
A bejegyzés folyatódik
 
10:46
2015. 03. 16.
Azt javaslom, ezeccer tekintsünk el az udvariassági köröktől, mert az a múlt heti hat gól...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kézifesztivál a városban

0 Komment

Akinek megvan a régi Séd mozi kamaraterme, annak van róla fogalma, hogy az igen illusztris Thália Színház egyik kisterme hogyan fogadta be a SEHA FF sajtótájékoztatóján az egybegyűlt újságírókat, tévéseket. Sok külföldi mondjuk nem tette tiszteletét az eseményen, de nem baj, több eper maradt. 

Ostojic, SEHA elnök Mihajlo Mihajlovski, Kálomista Gábor és Porga Gyula került kiemelésre szemben a mozi lelátójával, nekik meglehetősen kényelmetlenül sikerült csak megnézni azt a videót, amit a tavalyi SEHA FF-ről vágtak össze. 

 

Kálomista Gábor nyitotta a beszédek sorát, elsőként gratulált az összes magyar csapat hétvégi, nemzetközi szerepléséhez, a löweni szegedihez különösen. Beszélt arról, hogy Magyarországon ma nagy népszerűségnek örvend ez a sportág, nagy várakozással tekintünk a rendezés elé, hiszen Veszprém ekkora volumenu felnőtt tornát még nem rendezett. Kiélezett küzdelmek várhatóak, a résztvevő csapatokból több még a BL-ben is résztvevő lesz a torna idején, remek játékosok érkeznek a városba, szóval jó lesz ez. 

Mihajlo Mihajlovski szép felvezető beszédét ugyan dél-szláv nyelven nyomta, de ezen a ponton ráébredtem, hogy kicsit tudok szerbül, mert a felét értettem. A Vice-manager Gábor Kálomistát mindenképpen. Kicsit szét lettünk dicsérve, de hát nem csodáljuk, gondolom, hogy tényleg motiválhat néhány leendő csatlakozót a tudat, hogy a bajnokságuk helyett velünk is játszhat. A Gazprom szerződésből még két év van hátra, ez kiderült még, ami fontos, tehát minden bizonnyal lesz SEHA a következő években is. Mihajlo azt is üzente ezennel a Gazpromnak, hogy készen állnak a hosszabbításra, remek az együttműködés a két fél között, amit jó hallani, várom, hogy előugorjon egy Gazprom képviselő a sarokból, szerződéshosszabbítást lobogtatva. 90 tévémeccs, 22 stream, 120.000 ember nézett SEHA-meccseket. Veszprém jól fogja megszervezni ezt a tornát, ebben biztos vagyok. 

Ostojic kicsit átnevezte az eventet, FF helyett inkább zárótornának keresztelte, majd kifejtette, hogy miért, és hogy mi is lesz a menete mindennek. A felsőház vége rohadt szoros volt, és tényleg, így jobbnak látták, ha lehetőséget adnak a hétvégébe kerülésre. A menetét mi már tudjuk ugye, de ismételni sosem árt, szerda/péntek/vasárnap ütemben nyomjuk majd a meccseket, szerdán 4-be kerülésért birkózik a Breszt/Nexe és Zágráb/Presov négyes, pénteken elődöntők irányítottan, a Vardar előbbi, a Veszprém utóbbi győztese ellen, 17.45 és 20.15-ös kezdéssel. Jó lesz ez. More than handball végszóra adta vissza a mikrofont. 

Porga Gyula rögtön sportdiplomáciai sikernek nevezte a rendezést, ami nem áll messze az igazságtól, hiszen a szuperkupa rendezése óta nem volt hasonló torna sem a Veszprém Arénában, épp ideje is van ott egy ilyennek. A város, a szurkolók és a csapat éltetése és dicsérete következett, és azt én is csak megerősíteni tudom, hogy a város tárt karokkal várja az erre az eventre ideérkezőket. 

Jó lesz ez. 

ON: BL


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia