Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tárt karokkal vár a lengyel Szeged

0 Komment

Meccs

Egyenes kieséses odavágóján belefért ugyan, de most nem fog. Szóval előzetesen csak annyit kérnék, hogy ne kapjunk ki, és ne legyen Carlosnak a sajtóson majd ilyen feje. Nyilván bővebb értekezést magáról a kézilabdáról tolni fogunk, amikor itt lesz az ideje, de most még csak tervezgetési fázisnál tartunk ugye.

Lehet nagyon durva is, de nem feltétlen lesz az

0 Komment

Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb, na. Ettől függetlenül azért nagy duzzogva tán még áldásomat is adnám erre a csoportra. De végignyálazom azért gyorsan, hogy melyik kalapból melyiknek örülnék jobban és miért.

Csak a medvétől félünk, mert az nem játék

0 Komment

Holnap lesz csak igazán cudar Kölnben németnek lenni. Már az is szokatlan nekik, hogy csak egy német csapat van a négyben, attól meg végképp lelankadnak a keményre fújt csattogós puffancsok, hogy a döntőben már egy sem lesz. Illetve egy mégis: Christian "nincs rossz lövés, csak gyenge" Zeitz.

Einzige Deutsche Spieler
Die einzige Deutsche spieler

Final Four 2015 - Kiel

0 Komment

Alábbi szösszenet Fincs kolléga munkája, én csak kitettem.

Hazudnék, ha azt mondanám kedvelem őket. Hasonlóan többi bloggertársamhoz, azt kell, hogy mondjam, egyik nagy rémálmom, amiből izzadságban úszva ébredek fel, nem más, mint Marko Vujin kezében látni a BL-trófeát, amit megnyert. Remélem, az a kupa maximum azért kerül a kezébe, mert elugrik Veszprémbe megkérni a régi ismerősöket, hogy a nyári szünet alatt hadd dédelgethesse kicsit, mert máshogy nem tudja elérni, hogy a kezébe kerüljön. No de álomképek helyett lássuk az ellent, azaz mivel lesz dolga a Veszprémnek az elődöntőben, jöjjön az idei F4 harmadik csapatának bemutatása:THW Kiel.

NordHedge Challenge és egy csomó minden más - FYI

0 Komment

Az egész úgy kezdődik majd el, hogy péntek délben kiérünk Kölnbe.

Hotel becsekkolás, majd gyors Arénába trappolás közben már tevékenykedünk bőszen, hiszen új játékot próbálunk ki magunkon és rajtatok, amit elneveztünk NordHedge Challenge-nek. Semmi komoly, nyugi van, annyi lesz a lényeg, hogy járjatok Kölnben nyitott szemmel, és keressetek ilyeneket itt lenn.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia