Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tárt karokkal vár a lengyel Szeged

0 Komment

Meccs

Egyenes kieséses odavágóján belefért ugyan, de most nem fog. Szóval előzetesen csak annyit kérnék, hogy ne kapjunk ki, és ne legyen Carlosnak a sajtóson majd ilyen feje. Nyilván bővebb értekezést magáról a kézilabdáról tolni fogunk, amikor itt lesz az ideje, de most még csak tervezgetési fázisnál tartunk ugye.

Még egy szempont és a sün kajája

0 Komment

_benito és Töcök ugyan remekül összefoglalta egy-egy illetve több szempontból is a Kupadöntőn történteket, de azért kimaradt még néhány okosság. Na nem valami világot megváltó szakmai feeling, nyugi, inkább csak szurkolói dolgok. Többnyire jó dolgok, de azért van itt más is.

Sportturista - Bevettük Dunkerque-et! by Töcök

0 Komment

Csapatunk, mármint azok a szurkolók, akik Európa több irányából indultak a francia kikötővárosba, komoly sportélményekkel gazdagodtak. Meg egyéb élményekkel is, mert volt itt komoly dugó az autópályán, sztrájk és minden egyéb. Mi Brüsszelből közelítettük meg a normand partokat.

NordHedge - Skop-yeah calling!

0 Komment

Isten - vagy mi - látja lelkem, soha egy büdös petákot nem adtam volna azért, hogy valaha leírom azt, ami ott fenn olvasható a cím hátsó részében. Ok, nyitott és érdeklődő típus vagyok, utazni pedig kifejezetten szeretek, de életemben nem gondoltam volna, hogy ennyire erősen érzek majd olyat, hogy nekem mindenképpen Macedóniába kell mennem. Márpedig ezt kb. a sorsolás óta egyre erősebben érzem. Úgyhogy megyek. Balkán-túra on, most kicsit sportturista leszek.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia