Help Sales ÁSZF

Csak előre!

0 Komment

Kbsztt nehéz most előre tekinteni, de muszáj. Nem a klub miatt kell, hanem a csapat miatt, remélem az mindenkinek megvan, hogy a kettő nem feltétlen ugyanaz. És az is, hogy minden előretekintés egy lezárással kezdődhet csak.

Hello SuperGlobe!

0 Komment

Maradjunk annyiban, hogy ugyan hangzatos szó az, hogy klubvilágbajnokság, de aki Európából figyeli ezt a sportágat, azt valószínűleg nem túlzottan izgatja fel. Tavaly Nándi miatt már majdnem streameltem, de aztán valami közbejött. Egyszer az Al-Sadd elvitte a csapat háromnegyedét egy ilyenre, de kb. ennyi közünk volt eddig ehhez az eventhez. Ha jól számolom hetedszer fordul elő (2002-ben a Magdeburg ellenében nyert végül az Al-Sadd először és utoljára) ebben a formájában Katarban, de rendezték egyszer Bécsben és egyszer Egyiptomban. Nézzük, hogy mire jutottak az utóbbi években a számunkra is érdekes résztvevők.

Akkor most már tényleg elkezdődött - by Room303

0 Komment

Ha valaki esetleg lemaradt volna róla, tegnap egy kisebb SEHA rangadóval a gyakorlatban is elkezdődött szezon. A tavalyi ezüstérmes Breszt ehhez tökéletes partner volt - meg kellett dolgoznunk a sikerért, de bele azért nem kellett dögleni.

Szuperfelejtős kupa - by Vautor

0 Komment

Elutaztunk, lejátszottuk, kikaptunk, megbizonyosodtunk róla, hogy a nyári 3 hónap alatt nem csökkent a két csapat közötti különbség.

Sima, mint a kisalföld

0 Komment

A női küzdelem remek volt felvezetőnek, na jó, nem mondom, a visszafújt és újra mellézett fradis hetes után hirtelen felindulásból elhagytam a csarnokot, de ezt már tőlem megszokhattuk. Nehezen viselem a női meccseket.

«
123

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia