AJÁNLÓ
 
23:11
2014. 12. 11.
Most sok haragost szerzek magamnak, mentségemre szolgáljon, hogy még mindig a mérkőzés hatása...
A bejegyzés folyatódik
 
23:11
2014. 12. 11.
Rövid szünet után újra Női Bl, méghozzá magyar szempontból igen fontos meccsel, hiszen Larvik-Eto...
A bejegyzés folyatódik
 
23:11
2014. 12. 11.
Állítólag... Ehhez képest két edzőnket megint zsebre tették, pedig jó kis hétvége kerekedhetett...
A bejegyzés folyatódik
 
23:11
2014. 12. 11.
Holnap folytatódik a gyengébbik nem BL sorozata. A románok, egész pontosan a HCM Baia Mare következik. >>...
A bejegyzés folyatódik
 
23:11
2014. 12. 11.
Nehéz meccs volt, és sajnos nem is a lányainknak jött ki most a lépés a végén... Mondanám,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A mai meccs (meg poszt) margójára

0 Komment

Nem fogok most itt mindenféle frappáns felvezető szöveggel szórakozni, mert sajnos nem vagyok olyan állapotban... Kezdjünk is bele.

Várható volt, hogy egy EB-t nem fogunk még hazai pályán sem lehozni veretlenül, de azért ezt a spanyol csapatot vagy háromszor is megvertük, és így azért kicsit más... Továbbra is jár az óriási gratula és respect lányainknak. Esküszöm, ennyire harcos válogatottat még soha nem láttam! Én tényleg tiszta szívből kívánom, hogy ez legyen Tomori Zsuzsanna versenye, ahol minden elismerést begyűjthet majd, mert most tényleg ő a csapat húzóembere, és nagyon jól is él vele, tényleg nem lehet rá panasz. Úgy tűnik, hogy ezt szövetségi kapitányunk is érzi, mert hogy öt perc pihenőt nem kapott ma sem, az is biztos... Egész egyszerűen ami itt ma meccselés címszó alatt zajlott, az a kézilabda megcsúfolása volt... Ilyet tényleg csak mi tudunk! Vagy inkább: ilyet, tényleg csak a mi edzőink tudnak?

Árulja már el nekem valaki, hogy aki vagy 20-30 éve edzősködik az hogy tud így elbaltázni egy végjátékot? Az, hogy Klivinyi eddig a válogatott tökéletes betlije azt már úgy kedd óta tudjuk, és komolyan nem is értem, hogy ezek után mi a francért vele kezdünk egy meccset? Hogy bebizonyítsa, hogy rá nem számíthatunk? Mert ennek aztán tényleg rohadtul semmi értelme, hogy a sípszó kezdetétől számítva 10 percig hagyjuk, hogy puffogtasson össze-vissza, majd utána lekapjuk... Ez gondolom az önbizalmának is baromira hasznos lehet... Ez még így talán bele is férne, mert legalább a lehetőséget megkapja, de könyörgöm, utána mi a francért tesszük fel az utolsó 5-10 percre a végjátékra? Én tényleg nem értem, hogy mit gondolt kapitányunk, hogy majd hirtelen megtáltosodik (ráadásul pont szélről, ugye) és bevág egymás után zsinórban öt gólt és kiharcol három hetest? Triscsuk, aki Tomorival egyetemben a védelem középpontja, meg a második félidőt szinte végignézi és csak hetesekre jön be. Iszonyat jó keze van, és tényleg stabilan lövi a heteseket, de ezt már most megmondom, hogy nem fog lehozni még ő sem egy versenyt úgy, hogy minden hetesét belövi, úgyhogy lehet illene már valaki mást is oda állítani végre. Arról már nem is beszélve, hogy mezőnyből is tud gólokat lőni, és most aztán a végjátékra pont, hogy ránk fért volna, mert Tomorinak már láthatóan sok egymás után három meccset úgy lehozni, hogy egyszerre védekezzen és mellé még támadjon is, mert az utolsó megmozdulásai már erről tanúskodtak, ahol eladott vagy három labdát is.

Nem értem továbbá azt sem, hogy a Planéta-Mayer kapcsolatot is miért mindig csak a második félidőre vesszük elő? Ez valami kőbe vésett szabály?  Már rendre a harmadik mérkőzés ahol azt játszuk, hogy az első félidőben nincsen beállójátékunk, és egy ekkora fegyvert, mint ez a párkapcsolat nem kéne mindig a téthelyzetre behozni, mert bizony-bizony ez is megfogja adni magát egy idő után.  Azt meg már tényleg csak halkan jegyzem meg, hogy most már az egész mezőny tisztában van azzal, hogy mit fogunk játszani a mérkőzés 10., illetve a 35. percében...

Valamit most már ideje lenne kitalálni a középdöntőkre, mert remélem azzal tisztában van a nagy mágus is, hogy innentől kezdve nem kaphatunk ki senkitől sem, ha érmet akarunk szerezni, és azt hiszem elég egyértelmű, hogy erről szól egy hazai rendezésű világverseny.

Jó lenne Klivinyit becserélni Tóth Gabriellára, és normálisan forgatni a csapatot, mert tényleg nyomon követhetetlen sokszor, hogy ki, mikor, hol van a pályán... A mai vereségből csak annyi pozitívumot lehet leszűrni, hogy nem hiszem, hogy a spanyolok veretlenül hoznák le a középdöntőt, mert ez a mai meccs belőlük is legalább annyit vett ki, mint belőlünk. Csak örülnénk, ha ebből mi jönnénk ki jobban.

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia