AJÁNLÓ
 
00:48
2014. 12. 09.
Ha valaki esetleg lemaradt volna róla, tegnap egy kisebb SEHA rangadóval a gyakorlatban is elkezdődött...
A bejegyzés folyatódik
 
00:48
2014. 12. 09.
Igen, tudjuk, hogy már rég elmúlt a SEHA 7, és ez már csúnyán a negyeddöntők hete a...
A bejegyzés folyatódik
 
00:48
2014. 12. 09.
Többet nem kérek bocsánatot és nem magyarázkodom amiatt, hogy a márciusi veszprémi Schleckerről...
A bejegyzés folyatódik
 
00:48
2014. 12. 09.
Akinek megvan a régi Séd mozi kamaraterme, annak van róla fogalma, hogy az igen illusztris Thália...
A bejegyzés folyatódik
 
00:48
2014. 12. 09.
Annyi minden történt itt az elmúlt napokban, hogy nem is tudom, hol kezdjem. Talán ott, hogy...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SEHA - KP, de minek

0 Komment

Majdnem lezárult az őszi BL-szezon - de csak majdnem, mert este még van egy Zágráb vs PSG, bizony, és ha igazán komolyan nyomnánk, és dúskálnánk az időben ill. földi javakban, egy ilyenre simán lemehetnénk a horvátokhoz, mert hangulatügyileg biztosan jó lesz - és az Eb is elkezdődött, részt is vettünk majdnem teljes egészében a nyitányon, bár Mannheimből hazafelé különösen rosszul esett látni, hogyan szenved a válogatott az oroszok ellen.

Viszont minden más tetszett, szép a csarnok, a bejutás zökkenőmentes és leginkább azt imádom, ahogyan meghagyták a Magvassyt ott hátul. Mert én azt nagyon szerettem. Tiszta nosztalgikus érzések rohantak meg, persze nem állítom, hogy újra olyan volt, mint 15/16/17 évesen, de a szag ismerős volt, hehe. 

De most se nem a BL, se nem a nők (na jó, ők is), hanem konkrétan a SEHA jön Veszprémbe. Őszintén, én még nem nagyon hevertem ki annak a szombati borzalomnak a helyszíni megtekintését, de jelen esetben kicsit örülök ennek a "lépjünk túl rajta, tekintsünk előre" típusú spanyolos mentalitásnak, mert bár nyilván az ember - főleg a magyar - ha tehetné, reggeltől-estig ezen rágódna, de higgyük el, hogy annak nem sok értelme lenne. Persze ha ugyanott folytatjuk ma is, az más tészta, de bízom benne, hogy ez elő sem fordulhat. Legalábbis én nagyon csodálkoznék rajta.

Tegnap megvolt a sajtós, a szlovákok úgy érkeztek, hogy szombaton és vasárnap is bajnokit játszottak, mi sem vagyunk túl frissek, szóval kíváncsi vagyok, mit alakítunk este. Addig is jövünk egy gyors sorrenddel, hogy kicsit visszarázódjunk ebbe, nem egyszerű, mivel sok meccset nem néztem innen, de sebaj, azért beárazom őket. 

10. Radnicki

Pontszám alapján is, és egyébként is átvette a tökutolsó helyet a Vojvodinától, mivel hát volt egy egymás ellenijük tegnap, ahol az újvidéki srácok meggyőzően nyertek. Ráadásul a Nexével sem bírtak hazai környezetben, szóval itt a helyük, annyi szent. Más fogalmam nincs erről a szintről, ezt bevallom hősiesen. 

9. Borac m:tel

Kicsit megtévesztő, elsőre meg is ettem, mert az van, hogy ugyan ők még csak 10 meccset játszottak le a Vojvodina 12-vel szemben, viszont

8. Vojvodina

Attól még, hogy legutoljára éppen szénné verték a náluk is egy fokkal gyengébb Radnickit (31:23) ugye, azért az legyen tiszta, hogy ennél feljebb ebben a mezőnyben ők nem nagyon jönnek. Már ez is kicsit fura nekem. Még idén hozzánk is jönnek. 

7. Nexe

Stabil középmezőny alja, nem szorongatnak senkit az elejéről, sőt, viszont hátranézniük sem kell annyira. Ellavíroznak itt szépen, csendesen. Breszt megy hozzájuk hétvégén, hazaira nem tennék, természetesen.

6. Metalurg

Aztán nagyjából itt válik el a mezőny, a Metalurg majd eldönti, hogy marad-e itt a továbiakban is, egyelőre elég pontot gyűjtöttek ahhoz, hogy hátulról őket senki ne előzze. Nem lehet viszont jó egy ekkora bizalmatlansági szavazás után maradni abban a légkörben. Fura ez nekem. Holnap Vardar ellenit nyomatnak, vasárnap pedig fogadnak bennünket, hát, sok jót nem várhatnak. Remélem. 

5. Presov

Tegnap megérkeztek Veszprémbe, van sérültjük és ők sem annyira kipihentek, amiért most a négyből kitettem a szűrüket az az, hogy hiába állnak a áblázaton előrébb, kettővel több meccset játszottak, mint a mögöttük lévő Breszt, szóval ez itt a valós hely. Ráadásul ők ide érkeztek meg, a Fehéroroszok pedig a Nexéhez mennek, gondolom nem kell külön jeleznem az esélyeket. Az van, hogy szerintem ennél előrébb már nem is nagyon lesznek. 

4. Breszt

A BL-ben is elég stabilak, és ezt itt is hozták eddig, plusz tartani is fogják tudni, úgyhogy egy FF itt simán benéz nekik. Nem néztem utána ugyan, de sanszos, hogy az talán a klub egyik legnagyobb nemzetközi sikere lehetne. A Vardar elkalapálása miatt határozottan meg is érdemelnék mindezt. 

3. Zágráb

A horvátok ugyan érzésem szerint kicsit leeresztettek, de ebben a mezőnyben dobogóra azért simán jók lehetnek. Nyilván hiányzik neik Horvát, hát kinek nem? Azért a megoldandókat hozzák szépen, a következő érdekes meccsük pedig éppen Eperjesen lesz. 

2. Vardar

Annyit játszottunk már velük, hogy nincs nagyon mit írjak, pedig márciusban még 1et fogunk, az tuti, aztán az itteni végelszámolás is igen csak arra hajlik, és azt sem bánnám, ha Kölnbe jutásért megkapnánk őket. Mert akkor megint jogosan elmehetnék Szkopjébe. Viszonylag könnyű meccseik következnek, holnap rögtön egy városi rangadóval kezdenek. Ebbe belegondolva konkrétan libabőrös is lettem, ha addig élek is, egyszer megnézek ott egy ilyet. 

1. Veszprém

Boldogabb lettem volna, ha ebben a Ligában játsszuk le azt a szombati fogalmatlan meccsünket, mint pl. ahogy a Vardar is Bresztben. Mondjuk nekik szintén volt a BL-ben is ilyen, éppen nálunk, ugye. Na mindegy. Ennek a sorozatnak az esélyesei vagyunk, és a másiknak is az egyik fő, ha tetszik, ha nem, szóval ehhez tartsuk magunkat a jövőben, ha kérhetem. A Presov pont kellemes ellenfél lehet arra, hogy szétnyaljuk a sebeinket, viszont remélem a hangulatra ez a szombati nem nyom majd bélyeget. Ja, és azt is remélem, hogy a védekezést rohadt gyorsan visszacsináljuk a megfelelő szintre, és azt is, hogy rájövünk: Lékai nem 3. számú irányító Veszprémben, akármennyire is pelyhes az álla. Ha ez megvan, nagy baj nem lehet. 

Gyűjtés lesz ma meccs előtt az Arénában, aki teheti, hozzon magával pénzt, ruhát (általános iskolás méretekben), vagy játékot, szintén akkora gyermekeknek. 


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia