AJÁNLÓ
 
12:56
2015. 05. 02.
Remek érzés volt előzetesen azt olvasni az eurohandballon, hogy négy csapat kvalifikálta magát...
A bejegyzés folyatódik
 
12:56
2015. 05. 02.
Nyilvánvalóan hozzá nem értő kontárként ültem le a női EB magyar meccsei elé, de a három...
A bejegyzés folyatódik
 
12:56
2015. 05. 02.
Egy vártnál nehezebb mérkőzés után egy vártnál könnyebben sikerült meccsen vagyunk túl,...
A bejegyzés folyatódik
 
12:56
2015. 05. 02.
Nem fogunk hazudni, mi is úgy ültünk le a Portugál meccs elé, hogy közben majd még jól meg...
A bejegyzés folyatódik
 
12:56
2015. 05. 02.
Megszakítottuk nyári szabadságunkat a U18 menetelése miatt, rácsimpazkodtunk a monitorra, visszanéztük...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyerjünk ma, és akkor van egy fél évünk felkészülni Polskára

0 Komment

Tegye fel a kezét, aki tudja, hogy mit akartak kinn az oroszok! Mondjuk én a kollektív hisztit sem értettem, amit a Sport1-től kezdve a hétköznapi kommenteken át találtam a kinti meccsel kapcsolatban. Én tök örültem, sőt egyenesen elégedett voltam. Hogy miért?

 

Hát mert az én szememben az történt, hogy Talant megint kivitte a fiatalokat, és nem volt szégyellős használni is őket. Ezt pedig kizárólag úgy van értelme csinálni, ha utána teliberakja, hogy nem kilenccel nyerünk, hanem csak 4 góllal. Nem is értettem azt a hozzáállást, hogy így vagy úgy leadjuk az előnyünket, hát WTF. A meccsen jelentkező legnagyobb különbség rohadtul nem az a szám, amivel adott csapat jobb a másiknál, ez azért remélem mindenkinek tiszta.

Magabiztosan, a meccset végig uralva nyertünk Oroszországban, ahol játszott szinte mindenki, akinek kellett. Ez a csapatépítés ideje, most fel kell építeni a fiatalokat, meg kell találni a helyüket a csapatban, ráadásul úgy tűnik, hogy fél lábbal már Eb-n vagyunk, szóval na. Értékeljük már kicsit azt, amink van. A portugálok elleni első meccs óta határozottan előrefelé haladunk, ezt azért mindenki láthatja, annyi fiatal volt ezen a szinten kipróbálva, mint az elmúlt 6-8 évben összesen, összjátékperceik számának fényében pedig összehasonlíthatatlanul jobban állunk, mint szinte valaha. Aki ezt nem látja, az nem akarja látni, szerintem ez van. Úgyhogy lehet hangosan fikázni a külföldi edzőket, csak erre lassan érvek nem maradnak. Ráadásul aki akar, az tanulhat is tőlük, és szerencsére akad, aki akar. 

Mára hasonló pörgetést várok a padtól, mint a kinti meccsen, keressük csak meg a működő felállásokat, többet is, az sosem baj, mert bizony a kijutáson túl ez most a fő cél ennek a válogatottnak. 

Hajrá mogyorók, remélem azért némi szurkolás lesz ma. 

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia