AJÁNLÓ
 
09:44
2015. 03. 01.
Ha valaki esetleg lemaradt volna róla, tegnap egy kisebb SEHA rangadóval a gyakorlatban is elkezdődött...
A bejegyzés folyatódik
 
09:44
2015. 03. 01.
Igen, tudjuk, hogy már rég elmúlt a SEHA 7, és ez már csúnyán a negyeddöntők hete a...
A bejegyzés folyatódik
 
09:44
2015. 03. 01.
Többet nem kérek bocsánatot és nem magyarázkodom amiatt, hogy a márciusi veszprémi Schleckerről...
A bejegyzés folyatódik
 
09:44
2015. 03. 01.
Akinek megvan a régi Séd mozi kamaraterme, annak van róla fogalma, hogy az igen illusztris Thália...
A bejegyzés folyatódik
 
09:44
2015. 03. 01.
Annyi minden történt itt az elmúlt napokban, hogy nem is tudom, hol kezdjem. Talán ott, hogy...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

NordHedge - Fussunk egy jót ma!

0 Komment

Szerencsére ma nem kell Zágrábig elutaznia annak, aki élőben szeretné megtekinteni a Veszprém utolsó előtti SEHA alapszakaszos mérkőzését, hiszen a 210 km-re lévő Varasd adja a helyszínt az esti találkozónak. Ennek annyira megörültünk, hogy nem is hagyjuk ki, hirtelen felindulásból tulajdonképpen egy NordHedge-túra alakult pillanatok alatt, szóval természetesen ott leszünk ma!

Mivel verőfényes napsütés ígérkezik, és szeretjük a Karlovackot is, ezért viszonylag időben elindulunk, hogy legyen időnk tengeni-lengeni Varasd ódon várfalai vagy a veszprémihez oly hasonló belvárosi macskakövei között.

És még Dráva is van. 

Ami a meccset illeti, ez sem lesz egyszerű, azt kell mondjam. Főleg, mert mikor ezt lebegtettem be, mindannyiszor meggyőzően nyertünk idegenben ugye. Persze ahogyan azt Vujovic is megemlíti a pre-nyilatkozatában, ez a Zágráb idén többnyire a nála jobb csapatok ellen játszott éles meccseket, ellenük valahogy jobban ment nekik a játék, mint a velük egy szinten lévők ellen. Ezt a sorozatot pedig folytatni kívánják ma. A másodedző továbbmegy, és azt mondja, négy győzelemmel nyitották a tavaszi szezont, nem lát okot(!!!) arra, hogy miért is ne folytatnák ugyanígy a Veszprém ellen. Ami azért hatalmas muhaha még akkor is, ha tudjuk, hogy nekünk ez már tényleg nem számít sehova. 

Vagyis de, mert viszonylag sok szurkoló kel útra, szóval bizonyos fokú nyomás anélkül is lesz a csapaton, hogy ez pontokban manifesztálódna. És ez így van jól, ez a csapat nem az a csapat, amelyik a kiutazó szurkolóit cserben hagyja, innen nézve én már meg is nyugodtam. 

Ortega kiemeli, hogy a Zágráb védelme elég masszív, ami nagyon igaz, a legkevesebb gólt kapták a Bajnokok Ligájában és eddig itt is, ami azért lássuk be, nagyon durva. Mondjuk itt kevesebb meccset játszottak, mint az előttük lévő Vardar, Veszprém duó, de így is szép az. Az alapszakasz harmadik helyéért küzdenek, nekik úgy érzem pont nem jött jól a végjáték ilyentént megváltoztatása, mert ugye hiába nyernék meg ezt az éles befutót 3-6 között, ha utána még egy meccsen kell villantaniuk ahhoz, hogy a Final Fourban is játszhassanak. 

Én mindenesetre szurkolok nekik, a Presovnál jobb ellenfél volna számunkra, arról nem is beszélve, hogy Zlatko Horvat boci szemeit úgy többször nézegethetném közelről, mint eddig bármelyik évadban. 

Szóval ma egy meglehetősen motivált Zágrábra számítok, ellenük pedig Horvátországban elég összeszedett játékot kell mutatnunk ahhoz, hogy nyerjünk, de mivel az elmúlt két meccsre is képesek voltunk felhúzni magunkat, ezért én bízok a srácokban és Ortegában. Annyit azért kérnék, hogy ne járassuk Nagy Lacit tök feleslegesen holtfáradtra, hogy Momir se kezdjen (asszem nem is fog), és hogy az irányítók is igazságos időt kapjanak.

Eredménytől függetlenül elégedett leszek, ha ezek az apróságok megvalósulnak. 

Ha meg már megyünk, viszünk NordHedge pólókat, szóval túra ON.

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia