AJÁNLÓ
 
11:09
2015. 02. 16.
Kell már nekünk a BL, mint földnek a gányé, szétuncsiztuk magunkat november vége óta, szóval...
A bejegyzés folyatódik
 
11:09
2015. 02. 16.
Imádunk Celjébe menni, mert a saját arénánkba megyünk. Azért is imádunk Celjébe menni,...
A bejegyzés folyatódik
 
11:09
2015. 02. 16.
Épp hogy csak elkezdődött, máris három forduló lement a legfaszipántosabb sorozat idei szezonjából,...
A bejegyzés folyatódik
 
11:09
2015. 02. 16.
A legkiegyensúlyozottabb csoport talán vitán felül a cé ebben az évadban, ami mellékesen...
A bejegyzés folyatódik
 
11:09
2015. 02. 16.
Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezen is túl vagyunk

0 Komment

Páratlan hangulat, kemény védekezés, több felállás gyakorlása. Ezt a kombót rendelte Csillics a vasárnap esti Veszprém-Celjére és akár nagyon szomorú is lehetne. Gyenge meccsen, gyenge játékkal vertük a szlovéneket, amivel viszont csoportelsők vagyunk. Február közepén pedig nekünk nem kell ennél több, jól játszani ráérünk májusban is.

Úgy kezdtük a meccset 3-0-val, hogy közben a legkisebb ellenállást sem lehetett felfedezni a Celje részéről, a számukra tét nélküli meccsen az első percekben egy komoly alázás képe sejlett fel. Aztán Chema meghúzta a vádliját, a helyére beálló Lékait pedig pár perc után le kellett kapnia Ortegának, nem ok nélkül. Razgor többször csúnyán elment Sulics külső oldalán, a szlovénok szépen kiegyenlítettek.

A két portugál sporttárs kézilabdát valószínűleg először látott ilyen közelről, zavaróan sok volt a hibás fújás, leginkább a mi kárunkra. Hagytuk futni a Celjét, ők pedig éltek vele, lerohanásból, rendezetlen védelem ellen több gólt kaptunk, amire élesben oda kell és oda is fogunk figyelni. Tompán játszottunk, félidőben ennek ellenére öttel mentünk. Fordulás után visszajött Lékai és most maradt is, szépen mozgatta a csapatot valamint pár szokásos betöréssel tett hozzá a közöshöz. Gulyásnak élete talán legjobb szezonja az idei, tegnap is magabiztosan verte be a ziccereket. Aggaszt viszont Margucs, akinek nagyon örültünk szezon elején, Dzsomba óta nem volt normális jobbegyünk, de Gasper valahogy nem az igazi, reméljük Kölnre tartogatja magát. Zeitz a szokásos labdaszerzések mellett pár lehetetlen helyzetben elereszett lövéssel tűnt ki, ma ez is belefért. Kapuban Mikler az átlagnál valamivel halványabb volt, Mirko jól szállt be, aztán eltűnt, tőle nagyon kellene már a tavalyi forma. Nálam a tegnapi meccs embere Ruesga, kár, hogy a Barca vagy a Löwen ellen nem fogunk tőle hasonlót látni Veszprém-mezben.

A szlovéneknek jár a pacsi, jól összerakott, hajtós csapat, akik a tét nélküliség ellenére is maximálisan odatették magukat. Vártam volna az 5-1-et Ugaldéval elől, talán működhetett volna a Celje sok passzos, keresztmozgásokra épülő játéka ellen, de ezt Ortega későbbre tartogatja vagy csak belealudt a tegnapiba.

Nem lehetünk elégedetlenek, a legnehezebb csoportot nyertük meg egy fordulóval a vége előtt, jövő héten kirándulunk egyet Laluskáékhoz, aztán várhatjuk a sorsolást. Élesnek lenni pedig nem most kell, ezt Ortegáék nálunk sokkal jobban tudják.

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia