Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az egyik durván szoros csoport: az A

0 Komment

Lesz majd KP (Kraft Plazierung oder Power Ranking vagy ahogy tetszik, de egy sorrend) is elvileg, ha ideér rá a felelőse, de mivel annyira várjuk már a BL-t, addig is nekiveselkedünk a csoportoknak, ha nem baj. Kezdjük rögtön az A-val, ahol elég jó meccsek várhatóak, lévén a két kimagasló csapat sarkában ott toporog három (inkább négy) másik nagyjából egy szinten lévő csapat.

Ráadásul a Párizs és a Kiel is hajlamos hazai és nemzetközi szinten is őszi buktákra, úgyhogy izgi lehet ez a csoport, mi azt mondjuk így első rápillantásra. És a tavalyi meccsek után van is némi pikantériája.

Nyerni, amennyivel csak lehet

0 Komment

Kulcsjátékosai nélkül ugyan könnyűnek bizonyult Veszprémben ez a Metalurg, ám mi mégis hálásak, egyúttal elégedettek is vagyunk. Hogy miért? Hát mert a kék Szkopje mégsem Balmazújváros, és mivel nem az, ezért az egész meccs faszipántos BL-hangulatban telt úgy, hogy mindenki pörgött a maximumon, de tényleg. Nem győzőm hangsúlyozni, hogy ez a látszólag nem számottevő tényező mennyire fontos. Mert nagyon.

Főleg, hogy még mindig vannak olyan hangok, amelyek nem biztosak benne, hogy a magyar bajnoskág ellenében mennyit is ér nekünk a SEHA-liga.

A szkopjei altatás új szintre lépett

0 Komment

Árpád múltkori zseniálisan álszerény nyilatkozata után most Cervar is megpróbákozott ezzel a taktikával. De mi nem hagyjuk magunkat.

A keddi sétagalopp után szombaton tehát ismét egy szkopjei csapat, mégpedig a jelenlegi bajnok: az RK Metalurg látogat a Veszprém Arénába. Azzal annyira most ne foglalkozzunk, hogy még sosem nyertünk ellenük, hiszen az örökmérlegünk kimerül egy januári szkopjei felkészülési meccsben. Ettől függetlenül való igaz, a statisztika is megmondhatja, eddig ők a jobbak.

Kíváncsian várom, hogy a macedón város kékebbik feléből szurkolók merészkednek-e majd ide a katlanba, én őszintén hittem, hogy jönnek a Vardarral is, de nem jöttek, szóval kicsit csalódott vagyok, na. Teljesen abban a hitben voltam, hogy a macedónok márpedig utaznak is, nem csak otthon szurkolnak olyan faszán. Bezzeg Svédbe el tudtak menni anno az olimpiai selejtezőtornára a válogatottal.

Na mindegy, majd akkor megyünk mi Szkopjéba.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia