Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így kell ezt

0 Komment

Vegyes érzésekkel vártam ezt a meccset, annyian mondták, hogy simán para lehet, hogy kezdésre már majdnem el is hittem. Aztán kb. az ötödik perctől kezdve sok kérdés nem maradt bennem, láttam, hogy a motiváció megvan, úgyhogy gondoltam nagy baj nem lehet, és ebből a hitemből még Timu gyors pirosa és az a rohadt idegesítő hang sem tudott kizökkenteni, amelyik továbbra is szurkol(tat)hat Montpellierben a mikrofonba, miközben megy a meccs. Ez így rendben van, tudja valaki, hogy lehet-e ilyet?

A látszat csal: kell ez a győzelem!

0 Komment

Említettem már a KP-ban, hogy ha nem is látszik úgy elsőre, mégis elképesztően fontos a Veszprémnek ez a montpellieri meccs. Nagyon sok szempontból fontos.

A soron következő mérkőzések ugyanis - Breszt, Zágráb, Szkopje - egy fikarcnyival sem ígérkeznek egyszerűbbnek, és bár rá lehetne legyinteni erre és valójában az összesre, hogy sehova sem számítanak, mert hát tényleg nem, de ezt megtenni mégis elképesztően veszélyes lenne. Öngyilkos taktika.

Van honnan visszajönni

0 Komment

Mivel az előbb ez a szar megzabálta a szépen megírt posztomat, most sírok. Próbálom újra összefoglalni a lényeget, de ez már nem fog szívből jönni sajnos.

Tegnap lett teljesen biztos, hogy soha a büdös életben nem mehetünk biztosra a Montpellier ellen, sem itt, sem ott. Pedzegettem már a felvezetőben is, hogy nincsenek túl kellemes emlékeim a franciákról, ezen pedig ez a tegnapi sem javított. A biztos csoportgyőzelemhez szerintem kell Szkopjéből vagy Löwenből pont, ami elég drasztikus feladatnak tűnik most, főleg ha figyelembe vesszük, hogy Mikulásig mindkettőn túl leszünk. A házifeladat tehát adott.

Dániában eldől: csak továbbjutni tud majd a Szeged vagy pozícióért is harcol?

0 Komment

Ijesztőbben hangzik, mint amilyen valójában, hogy megint egy listavezető érkezik Veszprémbe most Franszoából, a Szegednek viszont ez a délután Dániában egyáltalán nem lesz sétegalopp. Márpedig onnan kell minimum egy pont, de inkább kettő. Az összes igazán izgi meccs mára maradt amúgy, persze miért is ne legyenek egy időben, ezt a hihetetlenül barátságtalan meccstorlódást tehát ezúton kérjük ki magunknak, de nagyon. Főleg a Vardar vs Löwen böki a csőrömet, aminek az állását majd vadászhatom a saját meccsünk közben.

Egyértelmű a cél: meg kell nyerni ezt!

0 Komment

A legkiegyensúlyozottabb csoport talán vitán felül a cé ebben az évadban, ami mellékesen eléggé hajaz a tavaly A-ra Veszprém, Löwen, Celje viszonylatban, csak most még ki is egészült három másik kemény dióval. Látatlanban magam is inkább egy kemény csoportra szavaztam, és bár benne van az idegenbeli bukta most két városban is nálam, ettől függetlenül a hosszútávú érdekeinket bizony ez szolgálja.

Gatyát felkötni, szombaton indul az igazi szezonunk Moszkvában, csütörtökön reggel elindul a csapat, addig meg már csak egy Füred vs Szeged meccs lesz meg egy Löwen vs Göppingen, szóval tényleg mindjárt BL!

«
12

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia