AJÁNLÓ
 
14:33
2014. 10. 12.
Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:33
2014. 10. 12.
Továbbra is kék az ég, főleg Szeged felett, még mindig csodálatosan kék az uszoda az újszegedi...
A bejegyzés folyatódik
 
14:33
2014. 10. 12.
Azon röhögök, hogy múlt vasárnap hogyan esküdöztem, fogadkoztam, hogy még egyszer tuti nem...
A bejegyzés folyatódik
 
14:33
2014. 10. 12.
Na jó, most már bevallom, nem volt teljesen őszinte a mosolyom a félidőben és a nyugalmat...
A bejegyzés folyatódik
 
14:33
2014. 10. 12.
Azt javaslom, ezeccer tekintsünk el az udvariassági köröktől, mert az a múlt heti hat gól...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dániában eldől: csak továbbjutni tud majd a Szeged vagy pozícióért is harcol?

0 Komment

Ijesztőbben hangzik, mint amilyen valójában, hogy megint egy listavezető érkezik Veszprémbe most Franszoából, a Szegednek viszont ez a délután Dániában egyáltalán nem lesz sétegalopp. Márpedig onnan kell minimum egy pont, de inkább kettő. Az összes igazán izgi meccs mára maradt amúgy, persze miért is ne legyenek egy időben, ezt a hihetetlenül barátságtalan meccstorlódást tehát ezúton kérjük ki magunknak, de nagyon. Főleg a Vardar vs Löwen böki a csőrömet, aminek az állását majd vadászhatom a saját meccsünk közben.

Aalbog vs Szeged

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire fontos egy meccs ez, konkrétan a Szeged beárazása következik most. A nem annyira meggyőző kezdést most egy harcos, mindent faultoló, minden labdáért küzdő védekezéssel tulajdonképpen jóvá lehet tenni, ugyanis a Szeged egyelőre csak a mindenki másnak is borítékolható idegenbeli cumin van túl, hozható pontokat nem vesztettek még sehol.

Most viszont az a meccs van, amelyiken azt kell bebizonyítani, hogy nem hagyta el senki a tökét a nyáron, és hogy igenis ki tud osztani mindenki alkalomadtán néhány pofont a közös cél érdekében, hogy meglegyen az a két pont. Kell az agresszív védekezés most nagyon, ez a dán csapat nem fog feltett kézzel kijönni, az sanszos, a támadásokkal pedig eddig sem volt túl sok gond, a lőtt gólok száma egyáltalán nem rossz. 

Szóval védekezni, védekezni, védekezni, védekezni, védekezni és védekezni kell most, amíg az nincs meg, minden más teljesen mindegy. Ezzel a hat felsorolt dologgal viszont meccset lehet nyerni ma Dániában. És kell is. 

Ami még fontos volna, az az elején néhány beakadó átlövésgól Fecitől vagy Ancsintól mondjuk, mert ha nincs ráutaló magatartás sem és csak a betörésekre, beadásokra kell számítsanak a dánok, akkor azt meg fogják oldani sajnos. Nem túl nagydarabok amúgy, viszont kemény védekezést tolnak, nem véletlenül kapták a mezőnyben a PSG mellett a legkevesebb, 44 gólt. Szóval nagy harcra kell számítani hátul. Tvedten, Guardiola és Erevik az ismertebb nevek az Aalborgból, azért félni nem kell na. 

Veszprém vs Montpellier

Túl sok jó emlékem amúgy nincs a csigazabálókról, itt vannak az eddigi meccseink, elég kiegyensúlyozott ellenük a mérlegünk, bár azt azért tegyük hozzá, hogy ennyire jó csapattal még sosem mentünk ellenük sehol. Viszont azt a kinti -6-ot, amit az utolsó találkozásunkkor a helyszínen kaptam az arcomba, azt még nem feledtem sajnos, az máig sajog. Ráadásul le is rottyant a busz. Úgyhogy kérnék szépen mindenkit - tudom, hogy a többség akkor még itt sem volt, de akkor is - hogy erre való tekintettel ma úgy csapjuk szét a franciákat, amennyire csak tudjuk. 

Amiben erősek, az a két szél ugye, de az nagyon. Gajic huzamosabb ideje elképesztő formát hoz, Kavticnik pedig igazi jolly joker amúgy, az a stöpsztli szlovén ha kell, simán lődöz kintről, és jól. Guigou pedig Gigu, bemutatni nem kell gondolom. Szóval ha hagyjuk, akkor szélről nagyon jók, attól mondjuk nem tartok, hogy szétvédekeznek majd leindulnak minket, mert annál támadásban mi jobbak vagyunk, és nekünk kellene ezt csinálunk pont. Ráadásul nem is látom annyira keménynek azt a francia védekezést sem most. Hmam ugyan már nincs ott, de Tej továbbra is elég magasan tartja a velük szemben érzett ellenszenv-faktort, én legalábbis nagyon utálom. Ettől függetlenül meglehetősen nagydarab beálló, akit megtartani elég nagy meló. De azért megoldható. 

Ha lazább meccset tolunk, alapjáraton pöfögünk és az elnyúlás érdekében meghúzzuk a félidők elejét ahogy szoktuk, akkor 5-6 gól. De én remélem nagyon, hogy annyit teszünk közé, amennyit csak tudunk, és ha ez így van, akkor bizony meglesz a közte 10 is.

Szóval előre a gólkülönségért! Hajrá magyar csapatok!

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia