AJÁNLÓ
 
13:38
2015. 01. 30.
Avagy saját sztori a kicsinyesség csimborasszójáról. Tanulsága nincs. Még. >> a poszt folytatódik
A bejegyzés folyatódik
 
13:38
2015. 01. 30.
U 19-es lányaink az elmúlt egy hétben a korosztályuk EB-jén virgonckodtak, érem ugyan...
A bejegyzés folyatódik
 
13:38
2015. 01. 30.
Elsőre jónak tűnik, bár ez női kézilabda, szóval franc tudja... Az biztos, hogy egy...
A bejegyzés folyatódik
 
13:38
2015. 01. 30.
Tavaly is nekem jutott az a kevésbé megtisztelő feladat, hogy beszámoljak Köln sötét...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

The most important day

0 Komment

Mindjárt kezdődik a vébé egyik, ha nem a legfontosabb napja, kicsit emésztgettük az eddig látottakat, hogy aztán újragondoljuk magunkban, kit látnánk szívesen a dobogón Katarban.

Katart nem, az biztos, győzködhettek bármivel, érvelhettek bárhogyan, és még ha tisztelem is teljes agyamból azt, amit elért Rivera ezzel a Rejtő Jenő hőseire hajazó brigáddal, úgy érzem az már tényleg egy erőszakosan kifordított valóság volna, ha még dobogóra is állnának.

Úgyhogy inkább legyenek rohadt jók a lengyelek ma. Jó?

De nem ezzel kezdődik a délután, hanem egy német vs horváttal. Most viaskodik bennem a  dajcs bojkott és Zlatko Horvát rám hatásának ereje, mindjárt kezdődik, és még mindig nem tudom eldönteni, hogy egyáltalán nézzem-e? Annyi előnye van mondjuk a kvalifikációs rendszernek, hogy ezek a meccsek is érdekesek most mindenkinek, mert a nyolcadik hely már nem jó ugye. Úgyhogy a horvát szokásokkal ellentétben most is teljes koncentráció kell, a németket pedig már megmotiválta nyáron az IHF, úgyhogy ez akár még jó meccs is lehet. Nem kérdés, hogy én mit szeretnék látni ezen a meccsen. Na jó, ez nem indul, úgyhogy pls dobjatok linket Zlatko boci szemeihez! 

Dán vs szlovén szintén zenész. El nem sumákolhatják, emiatt pedig rossz meccs nem lehet, hiszen már a kvalis torna a tét ezeken, viszont ez az a két csapat, akikre eléggé haragszom ezen a vébén, úgyhogy nekem mindegy is. Annyiból talán jobb lenne nekünk a dán győzelem, hogy nem őket kellene figyelgetni, neadjisten megelőzni jövőre.

Aztán jönnek a lényegi kérdések, úgy mint lengyelek vs katar, gondolom ezt nem kell fejtegetnem és a spanyolok vs franszoák időelőtti döntőjébe torkollik majd az este. 


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia