AJÁNLÓ
 
11:12
2014. 11. 09.
Mivel tegnap a meccsen nem nagyon volt kedvem írni (vagyis semennyire), aztán a meccsek után...
A bejegyzés folyatódik
 
11:12
2014. 11. 09.
Mármint Budapestre, ugye. Egy rakat tök fölösleges és érdektelen meccs után elérkeztünk...
A bejegyzés folyatódik
 
11:12
2014. 11. 09.
59. perc, passzív, győri támadás. Beálló elzár, Planétánál a labda, kb. 8 méterre a kaputól....
A bejegyzés folyatódik
 
11:12
2014. 11. 09.
Mármint a hazai pályától a BL-csoportmeccsekre. Persze lesz még egy negyeddöntő, de az már...
A bejegyzés folyatódik
 
11:12
2014. 11. 09.
Történelmi KP-hez érkeztünk, Ambros Martín bő 2,5 éves győri ténykedése alatt először...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sírás

0 Komment

Kicsit belealudtunk a tegnap estébe (bár inkább más oka volt, hogy nem írtunk, erre még hajnali egykor szemtanút is találtunk egyik játékos személyében), így elmaradt a szokásos meccs utáni. Szerencsére nem kell összeszednünk a gondolatainkat, kedves pajtásunktól kaptuk az alábbit, így most vendégszerzőileg emlékezünk meg a tegnapról. Hajtás után, természetesen, képekkel a klubtól.

Most sírni fogok, mert ehhez van kedvem. Ez a játék egyszerűen kiakasztott. Nyertünk a Viborg ellen. Na és? A legnagyobb csoportriválist kétszer is megvertük. Ez meg kit érdekel? Tudomásul kell venni, hogy ez a játék nem lesz elég az erősebb csapatok ellen. Könyörgöm, csak 22 gólt lőttünk, hát aztán most látszik ám mennyire hiányzik Görbe meg a többiek. Persze a legtöbb gólt lőttük eddig a BL-ben, na de… ez kit érdekel. Az egyik, ha nem „a” legkevesebb gólt kaptuk. Jah tényleg, már írni is akartam, Lunde nélkül sem nyerünk semmit, de BL-t tuti. Egy mondatban összefoglalnám megint: ez a játék erősebb csapatok ellen nem lesz elég. Jah, nem, lehet mégis elég lesz…

Meg kell mondjam/írjam, egyszerűen nem hittem a szememnek, amikor a Győr-Viborg után beleolvastam a fórumokba, közösségi oldalakba. Bár ez azért így nem igaz, nem lepődtem meg igazán semmin. Pont ezt vártam. Azt, amit ott fent leírtam. Megtaláltak játékosokat is. Herr Orsit például. Komolyan ez már hihetetlen. 20 kapott gólos meccs után. És nem a BLASZ 6 kiesője ellen, hanem a Viborg ellen, amelyik egyértelműen a világ leggyorsabb kézijét játssza, és ellentétben mondjuk a Larvikkal, még átlövői is vannak. Tudom, nyugi, Wojtas…

Na most ez a Viborg lőtt 20 (!!!) gólt. Orsi meg úgy védett, ahogy azt tőle joggal elvárjuk. Jöttek a kötelezők és ezek pedig meghozzák egy kapus önbizalmát, ami meg bravúrokhoz vezet. Legyünk igazságosak, Massonnál is így volt. Ez az este azt bizonyította be, hogy az ETO brutálisan erős. Elbírta és el is fogja bírni azt, hogy nincs Görbe, nincs Katrine (jah bocsánat lehet, hogy van akit zavarnak a bece- és keresztnevek…), nincs Susie (a Müller) és nincs Orbisz sem. Hab a tortán, hogy Susie pénteken sérült meg, míg Grubát egész napos hasmenés gyötörte pénteken. Emellett a befejezések pedig, hát nincs kifejezőbb szó, szarok voltak.

De hát Ambros ennél rosszabb helyzetből is pofozta fel már csapatát, most is. Hét perc kézi elég volt a második félidő elején. Dalmose most felkészültebb volt, mint egy hete, sőt nagyon felkészült volt (szimpatikus mondjuk nem), de az 5+1 Korsós Dorkával. Hááááát, ez valami elképesztő…. Erre megint nem volt lépése Dalmosénak. Ez a kislány (?) ütközik, ha kell, zseniális érzékkel belelép a passzsávokba, ha mást nem, ezzel is megakasztva a támadást. Szóval, talán ma még nem mondtam, de a válogatottba vele! 

A másik meg Misi (a Kovacsics Anikó), óriási mázlija a magyar kézilabdának, hogy ő van most, hogy Görbe nincs. Szóval ez a meccs nemhogy nem volt rossz, hanem egyenesen tele volt pozitívumokkal. Ettől meggyőződésem, hogy még a legnagyobb riválisok is, akik ellen ez nyilván nem lenne elég…, szóval még ők is egy kicsit megijedhetnek.

Ugyanis ez annyira rossz volt néha, hogy így nem lehet nyerni egy Viborg ellen, de egy csapatnak sikerült. Csak jelezném, a dánok büszkék arra, hogy szoros meccset játszottak a Győrrel!
Kösz lányok, egy élmény volt!
comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia