AJÁNLÓ
 
15:41
2015. 03. 05.
Annyi minden történt itt az elmúlt napokban, hogy nem is tudom, hol kezdjem. Talán ott, hogy...
A bejegyzés folyatódik
 
15:41
2015. 03. 05.
Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb,...
A bejegyzés folyatódik
 
15:41
2015. 03. 05.
Továbbra is kék az ég, főleg Szeged felett, még mindig csodálatosan kék az uszoda az újszegedi...
A bejegyzés folyatódik
 
15:41
2015. 03. 05.
Azon röhögök, hogy múlt vasárnap hogyan esküdöztem, fogadkoztam, hogy még egyszer tuti nem...
A bejegyzés folyatódik
 
15:41
2015. 03. 05.
Na jó, most már bevallom, nem volt teljesen őszinte a mosolyom a félidőben és a nyugalmat...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

NordHedge - Tickets for you

0 Komment

Gyorsan meghánytuk-vetettük, és mivel közszolgálatilag is pozitív volt a fogadtatása, ráadásul kedvenc partnerünk, a NordHedge simán mögénk állt újra (amit innen is köszönünk, és erősen javasoljuk mindenkinek, hogy nézzen utána, hogy ők mivel is foglalkoznak, mert ennek ismerete is jelenthet előnyt majd valamelyik játékunkban. Angolul beszélők előnyben, de szívesen válaszolunk, segítünk mi is privátban), így belevágunk, tarts tehát velünk! 

Viszont nagy igyekezetünkbe beleszaladtunk néhány jogi gubancba, ezért most teljesen átalakítjuk a játékot, de rajta vagyunk, hogy a jövőben nagyobb mozgástérrel tudjunk rendelkezni az ilyen akciók keretében.

A játék menete 

A mai nappal, tehát 2015. március 5-i induló dátummal játékot indítunk, melynek során összesen 2 db jegyet fogunk kisorsolni a 2015. március 21-én, 16.30-kor a Veszprém Arénában megrendezésre kerülő MKB-MVM Veszprém vs Naturhouse La Rioja BL-nyolcaddöntő mérkőzésre. A sorsoláson minden olyan természetes vagy jogi személy részt vehet, aki megossza a felhívást a megadott időszakban. 

A sorsolást 2015. március 19-én tartjuk. Három nevet húzunk majd ki, egy lesz a győztesé, kettő pedig pótnyerteseké. Ha a győztes lemond a nyereményéről, amit amúgy 24 órán belül jeleznie kell, a húzás sorrendjében száll át a jegy a következő (pót)nyertesre.

Nyilván szállás- és útiköltségtérítést még nem vállalunk (de ilyesmiket tervezünk a jövőben, látni fogod, ha továbbra is figyelemmel kíséred a tevékenységünket és aktív részese is leszel), ezt most magának kell megoldja az összes szerencsés delikvens. A győztes a mérkőzés előtt, Veszprémben vehetik át nyereményét, és köteles egy fotó erejéig modellt állni nekünk, mint happy nyertes.

Természetesen senkinek sem kötelező a játékban való résztvétel, a mi célunk ezzel esélyt biztosítani azoknak, akik szeretik az ilyen játékokat, de jegyhez nem tudnak jutni a lakhelyük/az anyagi helyzetük/illetve akármi más ok miatt. Ez egy kísérlet is egyben, hiszen ez az első ilyesmi, amibe belefogunk, de pozitív visszajelzés esetén iránya lehet a tevékenységünknek természetesen nem csupán a Veszprém, hanem az összes nemzetközileg jegyzett magyar csapat meccsei körül. Bármilyen kérdés esetében vagy kommentben vagy a hatosfalKUKACgmailPONTcom címen állunk rendelkezésre. 

 

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia