AJÁNLÓ
 
15:23
2014. 12. 15.
Avagy saját sztori a kicsinyesség csimborasszójáról. Tanulsága nincs. Még. >> a poszt folytatódik
A bejegyzés folyatódik
 
15:23
2014. 12. 15.
U 19-es lányaink az elmúlt egy hétben a korosztályuk EB-jén virgonckodtak, érem ugyan...
A bejegyzés folyatódik
 
15:23
2014. 12. 15.
Elsőre jónak tűnik, bár ez női kézilabda, szóval franc tudja... Az biztos, hogy egy...
A bejegyzés folyatódik
 
15:23
2014. 12. 15.
Tavaly is nekem jutott az a kevésbé megtisztelő feladat, hogy beszámoljak Köln sötét...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mindenki Budapestért!

0 Komment

Az van, hogy ez a hazai Eb egy olyan verseny, amelyen ennek a magyar válogatottnak bizony nincsen egyetlen könnyű illetve nem annyira fontos meccse sem. Na jó, lettek volna a lengyelek, de az a találkozó pedig az orosz x miatt értékelődött váratlanul fel. Fontos volt a román meccs, igen, hogy életbe tartsa a reményeinket, de az igazi megmérettetés most következik, ma este. 

Mert ugyan halovány a remény, de amíg matematikailag még elődöntő is lehet, addig egy pillanatra sem szabad lejjebb adni az igényeket, és úgy kell nekiszaladni a kövekező ellenfélnek, mintha a döntőért mennénk éppen. Máshogy nem tudunk maximumot hozni, annyi szent, és mi vagyunk itthon ugye.  

A Szövetség végre lépett, szurkolókat toboroztak - mondjuk hangyafasznyival előbb is megtehették volna mindezt országos szinten - a mai és a szerdai meccsre, remélem ez a kezdeményezés fergeteges hangulatban fog manifesztálódni, különben sajnos már nincs sok értelme. 

A dánok amúgy annyira még csak nem is ijesztőek, a románokkal ikszeltek, a norgék mondjuk egy félidőnyi tartás után lecsapták őket, a lengyeleket pedig ahogyan mi, ők is kb. úgy és annyira páholták el. Az eredményeken tehát tisztán látszódik, hogy közel azonos a két csapat ereje, viszont eléggé más az erőssége. Egy dolgunk van ellenük, de az létszükséglet: támadásban tilos labdát eladni, ellenkező esetben szétrohannak bennünket. 

Ugyanakkor egy kemény, feltolt hatosfallal ők sem nagyon tudják, mit is kezdjenek, és amikor ilyesmit csináltunk a spanyolok ellen, az működött is elég rendesen. Amikor behátráltunk, akkor nem. Ők sem az átlövőikről híresek, szóval ez akár még működhetne is, szerintem. Mi viszont villanthatnánk egy új lövőt, aki már most is ott van a keretben, és próbálkozhatnánk valami újdonsággal az eddigiekhez képest, mert a sablonos dolgok ide nem lesznek elegek. 

Mivel elég szoros a csoport, nyilván a dánok is érzik a lehetőséget, úgyhogy én nem számítanék arra, hogy valahogyan majd csak behúzzuk, mert nem. Valami meglepő kellene, valami váratlan, amit eddig nem mutattunk, de legalábbis nem eleget. Ebből az következik, hogy én meglépném a Szucsánszki-Kovacsics-Tomori belső hármast mondjuk Mészáros Reával kiegészítve, mert miért is ne? Kíváncsi vagyok, mit tudna egy ilyen. Ráadásul van Tóth Gabi a padon ugye, akire nyilván már jobban készülnek ugyan, de vele együtt valóban szépen lehetne forgatni a belső embereket, hiszen a felsoroltak közül mindenki tud minimum két poszton virítani, ha kell. Egri Viktor itt már fejtegette, és többnyire egyet is értek vele, egyáltalán nem biztos, hogy az alapembereink döntik el a meccse(in)ket, így nem volna feltétlen baj, ha több időt kapnának ehhez.

Hajrá mogyorók ma estére, menjünk neki úgy ennek az esti meccsnek, hogy ebből márpedig ha belehalunk is, elődöntő lesz! 


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia