AJÁNLÓ
 
11:58
2014. 11. 15.
Avagy saját sztori a kicsinyesség csimborasszójáról. Tanulsága nincs. Még. >> a poszt folytatódik
A bejegyzés folyatódik
 
11:58
2014. 11. 15.
U 19-es lányaink az elmúlt egy hétben a korosztályuk EB-jén virgonckodtak, érem ugyan...
A bejegyzés folyatódik
 
11:58
2014. 11. 15.
Elsőre jónak tűnik, bár ez női kézilabda, szóval franc tudja... Az biztos, hogy egy...
A bejegyzés folyatódik
 
11:58
2014. 11. 15.
Tavaly is nekem jutott az a kevésbé megtisztelő feladat, hogy beszámoljak Köln sötét...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

KP, de minek

0 Komment

Éljen a technika és az ő ördöge, nyútomi kolléga megcsúszott az irással, így most kalákában ő írt, én meg (am) kiteszem. Hosszú úgysem lesz, de talán érdemes lesz hajtani.

Nem volt nagy durranás az előző forduló, meglepetések sem voltak, így elég nehezen lehet bármi okosat és értelmeset is írni, de azért megpróbáljuk, aztán majd kisül belőle valami, vagy nem.

8. (-) HC Leipzig

Várható volt, hogy a csoportjukat ők nyerik (bár én előzetesen a Volgográdot vártam győztesnek, de még bármi lehet). Most akkor újból gondoljunk bele, hogy a Fradi milyen könnyedén jutott volna tovább, csoportgyőztesként... Inkább ne sanyargassuk magunkat... Szóval, igazából semmi különlegeset nem tett ez a lipcsei csapat eddig, sok vizet meg nem zavarnak...

7. (7) Metz Handball

Ők sem.

6. (-) MKS Selgros Lublin

Egyre szimpatikusabb kis csapat ez a Lublin. Nem egy ambíciózus csapat, bekerültek a BL-be, amit láthatóan nagyon élveznek, talán ezért is sikerült begyűjteniük pár skalpot (még ha ez az egyszeri mezei szurkolónak nem az, de ennek a csapatnak bizony nagy érdem egy Metzet verni pl). A hétvégén megvendégelik a nagybányaiakat, amit ha megnyerne,k akkor ez az új csodacsapat kiesett a BL-ből...

5. (3) Viborg HK A/S

Csalódást okoztak nekem most rendesen. Persze számítottam rá, hogy nem fogják nyerni egyik meccsüket sem az ETO ellen, de azért mégis, úgy gondoltam, hogy a világ leggyorsabb kézijét játszó csapat talán azért már jobban megszorítja a címvédőt. Lehet a fekvőtámaszok királyának még kéne egy-kettőt nyomnia...

4. (5) WHC Vardar SCBT

Talán most már kezdenek felébredni a macedónok. A gólokat szépen elosztották egymás között a játékosok, továbbra is Radičević az ász náluk. Podravka ellen azért hazai pályán még mindig sok nekem ez a 25 gól.

3. (4) Larvik

Hozzák a kötelezőket, csoportjukat magabiztosan fogják nyerni, és ez úgy tűnik, hogy elég is arra, hogy biztosítsák helyüket a legjobb négy között. Kellett azért már nagyon oda két átlövő, ettől függetlenül – oké, tudom a Viborg nem Larvik – érdekelne, hogy mire mennek majd a középdöntőben mondjuk, nem is tudom, egy ETO ellen? :)

2. (2) Budučnost

Ahogy várható volt, elfogyasztották a németeket egy laza vasárnapi vacsorára. Most idegenben kell a Vardart verni – ez szerintem nem lehetetlen, sőt. Sima ügy a csoportgyőzelem, de szerintem még a középdöntőt is megnyerik.

1. (1) Győri Audi ETO KC

Szeretném azért, ha most már nem ők lennének a favoritok. Egyrészt azért, mert már tényleg nem tudok mit írni róluk, másrészt azért is, mert akkor végre ez azt jelentené, hogy a 2-3 nagyot valaki megtudná szorongatni és ez hozna egy kis izgalmat is. Azért persze májusban, a végén mindenképp ők legyenek az elsők.


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia