AJÁNLÓ
 
14:41
2014. 05. 18.
Elutaztunk, lejátszottuk, kikaptunk, megbizonyosodtunk róla, hogy a nyári 3 hónap alatt nem...
A bejegyzés folyatódik
 
14:41
2014. 05. 18.
A női küzdelem remek volt felvezetőnek, na jó, nem mondom, a visszafújt és újra mellézett...
A bejegyzés folyatódik
 
14:41
2014. 05. 18.
Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:41
2014. 05. 18.
Továbbra is kék az ég, főleg Szeged felett, még mindig csodálatosan kék az uszoda az újszegedi...
A bejegyzés folyatódik
 
14:41
2014. 05. 18.
Azon röhögök, hogy múlt vasárnap hogyan esküdöztem, fogadkoztam, hogy még egyszer tuti nem...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Habot a pitére!

0 Komment

A tegnapi második meccs annyira senkit nem ihletett meg, egy volt benne a lényeg, hogy ma jön a Montpellier az EHF elnevezésű kupa döntőjében. Ízlelgetem, nézegetem, annyira szép ez így leírva, hogy hihetetlen. Még ha tényleg hittünk is benne, a megvalósulása mindig gyönyörű egy szép reménynek. Töcök is elégedett, tolt is egy posztot este, Imi pedig a Pickfunoktól küldött képeket, amit itt is köszönünk, természetesen! Hajtás utántól előbbi gondolatai jönnek!

Tökéletes meccset játszott tegnap a Pick Szeged Berlinben. Mint a versenyló, aki a derby napján fut a legjobban. Oberdose, a csodaló sem csinálhatta volna jobban, a szegedi betyárok úgy átrobogtak Berlinben a Berlinen. Többen is kimagaslóan a szezon legjobbját nyújtották. Roli a kapuban végérvényesen a világ elithez védte fel magát, Feci talán 2007 óta nem volt ilyen formában, Zubai Szabi újra szétrángatta a falat és megnyerte a gladiátorok csatáját. Balogh Zsoltira már szavak sincsenek, még mindig nem hiszik el róla, ha rést lát, ott macska módjára kúszik be! Kőkeményen védekeztünk és egy pillanatig sem gondoltuk, hogy vesztesen jövünk ki a rókaveremből. Pastor valóban hatalmas stratéga, remekül térképezte fel az ellent és sikerült a srácokról a terhet is levennie a Füchsét dicsérő nyilatkozatokkal.

A szegedi szurkolók hangja zengett az arénában, így nem is lehetett más csak győzelem, a Pick Szeged átlépte saját árnyékát és fennállása során először egy nemzetközi kupa döntőjébe került. Na de ha már itt vagyunk, tegyünk habot arra a tortára! Hiszen jutalomjáték jön a Pite ellen. Az nem kérdés, hogy hazai pályán játszik vasárnap a Pick Szeged, mert a szegedi kékek hívei eddig is túlharsogták a nyugdíjasban nyomuló németeket, most pedig nem létezik, hogy lesz berlini, aki a franciáknak szurkol, már csak történelmileg is. Tehát, ha minden jól megy a szegedi ultrák mellé a tapsikolós színházlátogató vagy akár egy sramli zenekar is beáll.

A döntő az külön műfaj, itt már nincsenek okosságok. Ki kell menni a pályára és az utolsó erővel, elszánt tekintettel, tiszta szívvel szembe kell nézni a franciákkal, akik összességében jobban tarthatnak tőlünk, mint fordítva. Egyrészt mert búcsúztattuk már mi a kupából Omeyeréket, másrészt veszélyes az a csapat, aki a házigazdát a saját pályáján is le tudja győzni. Ráadásul, már megint csak a galloktól várja mindenki a tutit, az odds-mesterek nyugodtan eldobhatják a tudományt, mert a döntőknek nincs esélyese, csak győztese.

Bármi lesz is, a csapatot ünnepség várja a szegedi Széchenyi téren a platánfák alatt. Az ország minden részéről kapjuk az elismerő szavakat csurgói, győri cimbik büszkék a csapatunkra, és még a rivális veszprémi tábor is szurkol vasárnap. Berlinben a fradista is szegedi. Nyugodtan mondhatjuk tehát ki: Pick Szeged, egy ország veletek!

Szeleteljük fel a francia krémest, tegyünk habot a tetejére és locsoljuk meg egy kis pezsgővel, majd fogyasszuk el ízletesen, mint a legelőkelőbb gourmet!

Hajrá Pick Szeged!

comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia