AJÁNLÓ
 
14:28
2014. 11. 16.
Elutaztunk, lejátszottuk, kikaptunk, megbizonyosodtunk róla, hogy a nyári 3 hónap alatt nem...
A bejegyzés folyatódik
 
14:28
2014. 11. 16.
A női küzdelem remek volt felvezetőnek, na jó, nem mondom, a visszafújt és újra mellézett...
A bejegyzés folyatódik
 
14:28
2014. 11. 16.
Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:28
2014. 11. 16.
Továbbra is kék az ég, főleg Szeged felett, még mindig csodálatosan kék az uszoda az újszegedi...
A bejegyzés folyatódik
 
14:28
2014. 11. 16.
Azon röhögök, hogy múlt vasárnap hogyan esküdöztem, fogadkoztam, hogy még egyszer tuti nem...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Előre a második helyért

0 Komment

Kötelezőnek tűnő mérkőzésre készülhetnek a szegediek, de én valamiért úgy érzem, ez most mégsem lesz ilyen egyszerű. A Dunkerque (egyelőre) idén is csak bohóckodik a BL-ben, de a héten csak megcsapták otthon a PSG-t, amely csapat idén eddig egy fokkal jobbnak tűnik, mint a tavalyi szenvedő párizsiak. Kérdés, milyen hatással lesz ez a francia ellenfélre.

Ugyanis előfordulhat, hogy ez most ténylegesen lendületet ad, az eddig csak szenvedő csapatnak. Igaz gyorsan tegyük hozzá, hogy a francia bajnoki címvédő tavaly is szenzációs győzelmeket aratott a hazai bajnokságban, aztán tippmix gyilkos módon játszott a BL-ben.  Ha ez a lendület tényleg meglesz, akkor nagyon oda kell majd figyelnie Pastornak, hogyan készíti fel a csapatot a francia bajnok ellen. A másik véglet, hogy idén is a bajnokságra fognak teljes mértékben koncentrálni, és a fáradságot itt fogják „kipihenni” tehát minimális koncentrációval csak a nagy vereséget próbálják majd elkerülni. Nagy Kornélnak örülünk, hogy idén is jó teljesítményt nyújt kint, remélhetőleg most nem jön ki neki a lépés. Rajta kívül az idén eddig jó formának örvendő Julian Emonet-re kell odafigyelni, de Butto és Lamon is okozhat nehéz perceket az Ilyés vezette védelemnek. Amit érdemes velük kapcsolatban kiemelni, hogy bár eddig egy nyomorult győzelemre volta képesek a Motor ellen idegenben, ennek ellenére nem kapnak olyan rengeteg gólt, igaz a védekezés elveszi a támadástól többnyire az erejüket. 

Itt pedig áttérünk a hazai csapatra. Szegeden természetesen mindenki győzelemre számít, ami érthető is, és ki kell emelni, hogyha ez a meccs megvan, akkor nem csak a továbbjutás irányába, hanem a csoport második helyéért is nagy előnnyel indulna a csapat. A körbeveréseknek köszönhetően nagyon jó helyzetben van a Pick és én titkon reménykedem abban, hogy akár a csoport győzelem is meglehet, ha hazai pályán sikerülne valahogy megcsípni a Kielcét. Igaz ez még messze van. Amire építhet ma a Szeged: az, az eddig fontos pillanatokban bemutatott jó védekezés,  Balogh Zsolti továbbra is tartó jó formája, és remélhetőleg a kapusok is hozzák az idén eddig bemutatott meccsről-meccsre javuló formájukat. Kérdés, mennyire viseli meg a szegedieket Bombac és Robledo hiánya, reményeink szerint nem nagyon. A két csapat között az igazi különbséget a cserepadok közötti különbség jelentheti, itt véleményem szerint egyértelműen jobb a Szeged. Ki kell használni, hogy egy fokkal talán pihentebb a magyar csapat, az elején keményen védekezni, lehetőleg gyorsan elvenni a franciák kedvét ettől a meccstől. Ha ez megtörténik, akkor összességében ez a meccs nem jelenthet problémát.

Szóval zúgjon délután 4-től a PICK-SZE-GED, hajrá fiúk zárjuk megint tökéletesen ezt a BL hétvégét.  

(képek: kezilabda-live.hu és szeged.hu oldalról lettek felhasználva) 


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia