AJÁNLÓ
 
18:03
2014. 05. 11.
Elutaztunk, lejátszottuk, kikaptunk, megbizonyosodtunk róla, hogy a nyári 3 hónap alatt nem...
A bejegyzés folyatódik
 
18:03
2014. 05. 11.
A női küzdelem remek volt felvezetőnek, na jó, nem mondom, a visszafújt és újra mellézett...
A bejegyzés folyatódik
 
18:03
2014. 05. 11.
Igaz, hogy ezt most nem gyermekkéz húzta, de így sem lett sokkal szimpatikusabb vagy szerencsésebb,...
A bejegyzés folyatódik
 
18:03
2014. 05. 11.
Továbbra is kék az ég, főleg Szeged felett, még mindig csodálatosan kék az uszoda az újszegedi...
A bejegyzés folyatódik
 
18:03
2014. 05. 11.
Azon röhögök, hogy múlt vasárnap hogyan esküdöztem, fogadkoztam, hogy még egyszer tuti nem...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csoda lesz vagy újra bajnokavatás Szegeden?

0 Komment

Próbálom magam felhúzni egyáltalán érdeklődőre, de annak ellenére, hogy nagyon bajnoki döntő van, nekem nem sikerül, de tényleg. Aztán ilyenkor szokott becsapni a ménkű, de most ezt sem nagyon hiszem. Valahogyan ebben most nincs benne. 

Ha mégis, az az Idei Nagy Szegedi Tsoda lenne. 

De ahogy lezárom viseletes kis szemecskéimet, inkább egy újabb, Szegeden megnyert bajnokság képe úszik be, nem egy harmadik meccs lehetősége. Márpedig ha így lesz, az Ortegának a következő elégtétele: azt bizonyítja másodszor is be, hogy tökmindegy az alapszakaszbeli ottani meccs. 

Pastor mondta be a szerdai sajtóson, hogy ha gólkülönbséges oda-vissza lenne, esélye sem lenne a cspatanának valószínűleg. No de csak valahogy, valamennyivel kell nyernie ahhoz, hogy továbbra is versenyben maradjon a Pick Szeged. 

Ehhez viszont a szerdaihoz képest konkrétan ki kéne forduljon a világ a sarkaiból, mert hát azért én is őszintén szeretném legalább az illúzióját a szoros, bajnoki döntőnek. Ahhoz pedig kell egy vállalható Szeged ugye.  

Roló még egyszer nem lesz ilyen tehetetlen, ez biztos, a védekezés is könnyebben hozható hazai közönség előtt kellően agresszívre, ugyanakkor támadásban az ott magát hozó Feci és BaloghZsolti mellé kellene még 4-5 olyan teljesítmény, amilyet régen láttunk a Szegedből. De bízunk benne, hogy most lesz és akkor talán lehet ez egy jó meccs. Esetleg.

Másik oldalról viszont biztos, hogy a Veszprém nem akar harmadik meccset. Nem lenne jó az senkinek. Márpedig ha nem akar, akkor mindenképpen mindenki megfelelően motivált lesz. Az pedig annyit jelent a Szegednek, hogy kampec. Egy rendesen felpörgetett Veszprémnek aztán erőlködhet a Pick, sok esély úgy nincs szerintem. Az igaz, hogy sérülések sem kellenének, de az most senkinek sem ugye. 

Szóval azt várom ettől a meccstől, hogy a Pick felhúzza magát kézilabdacsapattá, és toljon ki magából mindent, ami egy magas színvonalú meccshez a részükről szükséges. Magunktól pedig azt, hogy ennek ellenére döngöljük őket az áldott, újszegedi parkettbe!

Majomlopási akció! Savika kiposztolt ma egy Veszprém-sálas majmot (még jó hogy csak most, nem akkor, amikor még Csárli is itt volt, hehe :D), ami a mi eredeti, szeretett, kékszínű majmocskánknak tökéletes alteregója ugye. Na most arra gondoltunk néhányan már régebben, hogy lehetne ilyen éveken át ívelő játékot csinálni ezekkel, hogy most pl. MAJOMLOPÁST hirdetünk, és aki ellopja a másik majmát, majd bizonyítja is egy dátumozott fényképpel, annak ajándékot ajánlok fel. Aztán vagy visszaadja vagy magánál tartja a következő meccsig, mittudomén. Ki kellene találni rendesen, de szerinte tök jó lenne. Unaloműzésnek mindenképpen. 


comments powered by Disqus

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia