Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Habos lett a pite!

0 Komment

Az esélytelenek nyugalmával, szinte végig csúcskézilabdát bemutatva, a Pick Szeged csapata megnyerte az EHF Kupát. Szívvel, lélekkel, erővel, technikával, taktikával, úgy mindennel, amivel csak meccset lehet nyerni. Nehéz szavakat találni, még én se dolgoztam fel mi történt, de valamit megpróbálok kipréselni magamból.

Habot a pitére!

0 Komment

A tegnapi második meccs annyira senkit nem ihletett meg, egy volt benne a lényeg, hogy ma jön a Montpellier az EHF elnevezésű kupa döntőjében. Ízlelgetem, nézegetem, annyira szép ez így leírva, hogy hihetetlen. Még ha tényleg hittünk is benne, a megvalósulása mindig gyönyörű egy szép reménynek. Töcök is elégedett, tolt is egy posztot este, Imi pedig a Pickfunoktól küldött képeket, amit itt is köszönünk, természetesen! Hajtás utántól előbbi gondolatai jönnek!

Csak ez a meccs!

0 Komment

Pick Szeged, az árnyékán túl

0 Komment

Mára már erősen ráhangolódtunk a Pick Szeged EHF Final Fourjára, ehhez jött is poszt Töcökől, innentől őt olvassátok! Minden helyszíni cuccot szívesen fogadunk amúgy vagy a fészbúkon vagy a hatosfalKUKACgmail.com-ra. Köszi!

EHF-kupa Final Four lesz a hétvégén Berlinben, de mintha valami hiányozna. Hiányzik a hangulat, a bizsergés, aminek végig kellene futni a hátamon és minden egyes idegszálamon. Megfejtésre vár ez, valamint az is, hogy a Pick Szeged milyen formában utazik Berlinbe. A poszt végére már derengeni fog valami.

Berlin calling!

0 Komment

Mindenkitől elnézést, akit velünk együtt meglehetősen bosszant a jelenlegi, fapados kinézetünk, de nyugi, van mással is baj. Azért a malmok őrölnek a háttérben, csak lassan. Ha mindenki úgy akarja, holnap már szebbek leszünk sokkal. De most nem ezért gyűltünk itt össze.

Hanem mert az egyik, magyar kézilabdabarátokat is érintő férfi FF, az EHF kupájé annyira belátható időn belül van, hogy a következő posztban szereplő szegedi szurkolók már meg is érkeztek a városba. De még előtte voltak olyan kedvesek és válaszoltak néhány kérdésünkre. Miközben Berlin már nagyon callingolta őket, Imi (Pickfunok) és Dowan a színüknek megfelelően még kicsit írt arról, hogy ki mivel megy, mit vár, milyen hangulat lesz, ilyenek. Hajtás után Szegedről szóló hétvége ON a Hatosfalon.

Hatosfal

blogavatar

A világ legjobb csapatsportjának történéseit követjük és tárgyaljuk ki több szempontból, ellentmondást nem tűrően.

Szocmédia

Legfrissebb bejegyzések